IFK Göteborg-GAIS: Derbydags i Göteborg

13 september, 2010

I kväll är det dags för derby i Göteborg och det är åttan och tian i Allsvenskan som möts. IFK Göteborg möter alltså GAIS och det är hemmalaget IFK som är klara favoriter.

GAIS har 25 poäng, bara tre mer än AIK som återfinns på den negativa kvalplatsen. AIK har redan spelat sin match i denna, den 22:a omgången och GAIS har alltså ett gyllene tillfälle att skapa lite distans till bottenstriden och få lite andrum. Blir det vinst går man dessutom upp på samma poäng som storebror IFK.

GAIS har bara vunnit en av sina fem senaste matcher och har tre raka utan vinst. Senast blev det stryk mot Djurgården med 0-1.

IFK Göteborg slog AIK i sista matchen innan landslagsuppehållet och har tre segrar på sina fem senaste matcher. Enda plumpen i protokollet under augusti månad var 0-2-förlusten mot Djurgården.

IFK  GÖTEBORG-GAIS
Bäst odds just nu
1: 1,60 hos Unibet
X: 4,00 hos Bet365
2: 6,00 hos Bet365


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.