Inför Sverige-San Marino: Odds och speltips

7 september, 2010

I nästan varje grupp i EM-kvalet så återfinns en blåbärsnation – och nu är det dags för Sverige att möta just en sådan. San Marino kommer på besök till Malmö Stadion och allt annat än seger är givetvis en katastrof. Risken för ett sådant missöde bedömer vi dock som försvinnande liten…

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i staden där allting började en gång i tiden. Succé i dåvarande superettaklubben Malmö FF tog Zlatan ut i Europa, med Ajax som första anhalt. Resan gick sedan vidare till Juventus, Inter, Barcelona och sedan några dagar tillbaka står det klart att Ibras proffsäventyr kommer att fortsätta i anrika AC Milan. Landslagets träningar inför matchen följs av tusentals svenska supportrar och det är givetvis Zlatan som står i centrum – och han gillar det.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Matchen sänds i nya MTG-kanalen TV10 och sändningen börjar kl. 19.30. TV10 har sändningspremiär just i dag och kan ses av dig som har abonnemang hos Viasat, ComHem, Boxer, Telia, Bredbandsbolaget eller Tele2. En annan intressant match är den mellan Holland och Finland i Sveriges grupp. Den börjar kl. 20.30 och visas på TV4 Sport.

Sverige kommer givetvis att vinna den här matchen och det har så klart spelbolagen full koll på. Vi har surfat runt bland åtminstone 10 olika bolag och samtliga erbjuder oddset 1,01 på Sverige. Det innebär en procents avkastning på satsat kapital. Satsa en tusing – så vinner du en tia! Vissa bolag har gått ännu längre och helt stoppat möjligheten att satsa pengar på svensk seger.

SVERIGE-SAN MARINO
Bäst odds just nu
1: 1,01
X: 20,00 hos bet24
2: 100,00 hos Unibet

Vårt speltips: Ett rakt spel på Sverige är givetvis ointressant. Vill du spela på matchen rekommenderar vi i stället några av de specialspel som erbjuds.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →