Liverpool-Birmingham: Odds och speltips!

12 september, 2010

Roy Hodgson kastades direkt in i hetluften i sitt nya jobb som tränare för Liverpool. Först fick han se Javier Mascherano lämna klubben till förmån för Barcelona, sedan kastades han in i förhandlingarna som slutade i att Raul Meireles, Paul Konchesky och Christian Poulsen kom till klubben. Alla tre nyförvärven är klara för spel mot Birmingham, vilket blir den tidigare Fulhamtränarens chans att visa upp vad han går för och hur han tänker spela laget på Anfield.

Annons

Premier League ser du hos Viasat!
Viasat sänder samtliga matcher från Premier League och Champions League den här säsongen. Riskera inte att missa något, utan teckna ett abonnemang redan idag! Just nu tre månader gratis!

Abonemangsalternativ och prisinfo på Visasat.se.

Förra omgångens vinst över West Bromwich var ingenting som fick Liverpool-fansen att drömma om en era med attraktiv och publikvänlig fotboll. Det var snarare ett tecken på Hodgsons tränarstil där Liverpool systematiskt och metodiskt jobbade sig till segern. Fernando Torres är tillgänglig för spel igen och kommer antagligen att vara med från start.

För Birmingham har en vinst och två oavgjorda inneburit en bra start för klubbens andra raka säsong i Premier League, även om Alex McLeish inte var nöjd med att laget tappade en tvåmålsledning mot ett Bolton med tio man förra omgången.

Det har även varit en hektisk transferperiod på St Andrews. Aleksander Hleb har anslutit som lån från Barcelona. Jean Beausejour och Martin Jiranek är också nya namn.

Birmingham hade en imponerande hemmastatistik förra säsongen och kommer sikta på att förlänga den inför den här säsongens premiärmatch mot Liverpool. Laget förlitar sig på ett stabilt försvar där Stephen Carr, Roger Johnson, Scott Dann och Liam Ridgewell utgör ryggraden och en respekterad försvarslinje. Hleb kommer förhoppningsvis att tillföra den kreativitet och oförutsägabrhet som tidigare saknats i det offensiva spelet.

Förra säsongens båda möten slutade oavgjort (2-2 på Anfield och 1-1 på St Andrews), så även om Liverpool får gälla som favoriter så känns det inte alls osannolikt att även den här matchen slutar på samma sätt.

BIRMINGHAM-LIVERPOOL
Bäst odds just nu
1: 3,71 @ betfair
X: 3,19 @ betfair
2: 2,25 @ bet365

Vårt speltips: Vi litar på traditionens makt här (inte en oväsentlig faktor i fotbollstips) och tror på ännu ett oavgjort resultat. Birmingham – Liverpool 1-1.

Matchen börjar kl. 16.00 och visas i Sverige på kanalen Viasat Fotboll alternativt Viasat HD.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.