Malmö FF-Helsingborg: Odds på Allsvenska seriefinalen

Superweekend har de flesta hört talas om, men idag är det något så ovanligt som en superonsdag. Champions League, premiär i Elitserien i hockey – och seriefinal i fotbollsallsvenskan mellan Malmö FF och Helsingborg!

 Annons

Se Allsvenskan på Csports!
Hos Csports kan du följa ditt allsvenska favoritlag utan att lämna soffan. Högkvalitativ livestreaming rakt in i din dator!

Prisinformation

Malmö FF tog nyligen över serieledningen och har efter sommaruppehållet gått fram som ett tåg. I premiärmatchen efter VM-uppehållet förlorade MFF mot AIK, därefter blev det sex raka segrar innan segertåget stoppades av bottenlaget Åtvidaberg i förra omgången. 3-3 slutade matchen efter malmökvittering i matchens sista minut.

Helsingborg har varit i serieledning ända sen den femte omgången och det var få som trodde att något av de jagande lagen skulle kunna komma ikapp. I höst har det dock gått något trögare – två förluster och två oavgjorda matcher har gjort att Malmö kommit ikapp och förbi. Segern senast mot Gefle gjorde dock att HIF gick upp på samma poäng som MFF, som nu bara leder i kraft av bättre målskillnad.

Båda lagen har 49 poäng och kvällens match har i vissa sammanhang målats upp som en ren guldfinal. Visst, det är en viktig match, men efter kvällens omgång återstår sju matcher så det finns trots allt möjligheter att ta igen det försprång som ett av lagen eventuellt skaffar sig idag.


Annons:
Ständigt uppdaterad allsvensk skytteliga på skytteligan.se


MALMÖ FF-HELSINGBORGS IF
Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Expekt
X: 3,25 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 3,15 hos Nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?