Manchester United-Everton: Odds och speltips!

Everton har haft en riktig tung inledning på Premier League och har så här långt bara tagit en enda poäng. Risken är överhängande att läget efter dagens match ser ännu mer kritiskt ut. I dag kommer nämligen Manchester United på besök till Goodison Park, vilket är en mycket tuff uppgift.

Annons

Premier League ser du hos Viasat!
Viasat sänder samtliga matcher från Premier League och Champions League den här säsongen. Riskera inte att missa något, utan teckna ett abonnemang redan idag!

Abonemangsalternativ och prisinfo på Visasat.se.

Manchester United har vunnit sina två hemmamatcher så här långt (West Ham och Newcastle), men fick något överraskande bara 2-2 mot Fulham på bortaplan i den andra omgången. I toppstriden är varje poäng viktig och United har egentligen inte råd med den typen av missöden. Samtidigt har Chelsea rivstartat ordentligt och är enda laget med full pott efter tre omgångar. Man är också det enda laget som inte har släppt in något mål; målskillnaden 14-0 talar sitt tydliga språk.

EVERTON-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 4,30 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,40 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,95 hos Expekt (250 kr i riskfria spel till nya kunder)

Vårt speltips: 1,95 är bra betalt för ett spel på United här känner vi. Möjligtvis kan uppståndelsen kring Rooneys otrohetsaffär ha skapat en viss oreda i truppen, eftersom medietrycket i Storbrittanien är enormt kring denna händelse. Vårt speltips blir ändå tvåan. United tar tre poäng i toppstriden!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?