Manchester United-Everton: Odds och speltips!

11 september, 2010

Everton har haft en riktig tung inledning på Premier League och har så här långt bara tagit en enda poäng. Risken är överhängande att läget efter dagens match ser ännu mer kritiskt ut. I dag kommer nämligen Manchester United på besök till Goodison Park, vilket är en mycket tuff uppgift.

Annons

Premier League ser du hos Viasat!
Viasat sänder samtliga matcher från Premier League och Champions League den här säsongen. Riskera inte att missa något, utan teckna ett abonnemang redan idag!

Abonemangsalternativ och prisinfo på Visasat.se.

Manchester United har vunnit sina två hemmamatcher så här långt (West Ham och Newcastle), men fick något överraskande bara 2-2 mot Fulham på bortaplan i den andra omgången. I toppstriden är varje poäng viktig och United har egentligen inte råd med den typen av missöden. Samtidigt har Chelsea rivstartat ordentligt och är enda laget med full pott efter tre omgångar. Man är också det enda laget som inte har släppt in något mål; målskillnaden 14-0 talar sitt tydliga språk.

EVERTON-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 4,30 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,40 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,95 hos Expekt (250 kr i riskfria spel till nya kunder)

Vårt speltips: 1,95 är bra betalt för ett spel på United här känner vi. Möjligtvis kan uppståndelsen kring Rooneys otrohetsaffär ha skapat en viss oreda i truppen, eftersom medietrycket i Storbrittanien är enormt kring denna händelse. Vårt speltips blir ändå tvåan. United tar tre poäng i toppstriden!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.