Manchester United-Liverpool: Speltips och odds på helgens höjdpunkt!

Idag är det dags för ett riktigt klassiskt stormöte i Premier League. En hel fotbollsvärd kommer att blickarna vända mot Manchester när United tar emot Liverpool i en riktig prestigematch idag kl. 14.30.

Manchester United ligger på tredje plats i tabellen med åtta poäng efter fyra omgångar. Alla poängförluster har kommit på bortaplan och Old Trafford-borgen är forfarande ointagen. Precis som i stort sett hela England har Alex Ferguson haft tankarna på den här matchen en lägre tid, vilket fick till konsekvens att Glasgow Rangers lyckades stjäla två poäng av ett mycket B-betonat United i Champions League tidigare i veckan.

Annons

Sätt in 500 kr och få 1100 kr att spela för!
Unibet ger just nu alla nya kunder 120 procents insättningsbonus. Sätt in 500 kr så får du 600 kr av Unibet = 1100 kr på spelkontot!
Klicka här för att få din bonus

Liverpool har haft problem i ligastarten och har bara lyckats skrapa ihop fem poäng så här långt. Det som är speciellt oroande är att laget bara har gjort två mål framåt, vilket faktiskt är sämst i hela Premier League. Kanske fick sig självförtroendet en kick i storsegern mot Steaua Bukarest i torsdagens Europa League-omgång, men att möta United på Old Trafford är en av fotbollsvärldens allra tuffaste uppgifter.

Precis som Sir Alex så vilade Roy Hodgson flera nyckelspelare i europaspelet och fokus har varit på den här matchen ganska länge nu. Liverpools poängbehov börjar bli akut om man tänker vara med och kriga om Champions League-platserna till nästa säsong. Blir det förlust idag så är det sex poäng upp till den sista CL-platsen redan efter sex omgångar.

Matchen startar kl. 14.30 och visas på kanalen Viasat Fotboll.

MANCHESTER UNITED-LIVERPOOL
Bäst odds just nu
1: 1,73 hos Bet356
X: 3,60 hos Bet365 (1000 kr i startbonus till nya kunder)
2: 5,50 hos Nordicbet (1000 kr i startbonus till nya kunder)

Vårt speltips: United är stora favoriter hos spelbolagen och man behöver bara titta i tabellen för att förstå varför. De är ett av fem obesegrade lag så här långt och vi tror att förlustnollan kommer att vara intakt även efter dagens drabbning. Sorry Roy, men ettan blir vårt speltips här…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?