Manchester United-Valencia: Odds och speltips på kvällens tungviktsmöte

Kvällens Champions League-höjdpunkt känns åtminstone på förhand som Valencia-Manchester United. Båda lagen har gått bra i sina respektive ligor så här långt och vi hoppas på en sevärd historia på Mestalla.

Valencia tappade inför den här säsongen skyttekungen David Villa till Barcelona och David Silva, en annan av sina storstjärnor till Manchester City. Trots detta så har Valencia imponerat stort i den spanska ligan så här långt. Efter fem omgångar toppar man tabellen och är tillsammans med Real Madrid det enda obesegrade laget.

Manchester United ligger tvåa i Premier League efter Chelsea och är så här långt obesegrade i ligaspelet. 16 mål framåt har laget lyckats producera vilken ger ett målsnitt på ca 2,7 mål/match. Det som är en smula oroande i sammanhanget är att laget ännu inte har vunnit på bortaplan den här säsongen. Nu senast i genrepet mot Johan Elmanders Bolton blev det 2-2, en poängförlust som säkert inte ingick i Alex Fergusons säsongskalkyl…

Annons

Unibet ger nya spelare 600 kr i bonus!
Bli medlem hos Unibet och gör en insättning på 500 kr. Då då får du 600 kr i bonus och har alltså 1100 kr på ditt spelkonto.
Klicka här för att bli medlem

Trenden hos spelbolagen är mycket tydlig. Oddsen på United höjs, medan oddsen på Valencia sjunker. I skrivande stund är spanjorerna oddsmässiga favoriter hos samtliga spelbolag som vi bevakar.

VALENCIA-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 2,65 hos Unibet
X: 3,25 hos Expekt
2: 2,80 hos Unibet

Vårt speltips: Manchester United är en riktig tungviktare när det gäller Champions League och Sir Alex har den erfarenhet som krävs. Har du is i magen och vågar avvakta oddsutvecklingen är det inte omöjligt att du kan lira United till ca tre gånger pengarna, vilket vi tycker känns spelvärt.

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?