Milan-Catania: Odds och speltips på Zlatan i Serie A

Efter en fiaskoartad debut för sitt nya lag AC Milan revanscherade sig Zlatan Ibrahimovic rejält i Champions League senast. I segern mot Auxerre svarade Ibra för båda målen och de kritiska röster som hörts framförallt i italiensk media tystnade åtminstone tillfälligt.

Vill du ha en Milantröja? Du kan få en av Unibet!

I kväll möter Millan Catania hemma på San Siro och vi är helt övertygade om att Milan kommer att vinna det här. De vill visa sin hemmapublik att förlusten senast i ligan var en tillfällighet och segern i Champions League gav precis den självförtroende-boost som laget behöver. Zlatan visar gryende form igen och även om han själv säger att fysiken inte är på topp så har han i alla fall hittat målet – och för en forward är det på något sätt det som räknas…

Se Zlatan gratis!
Unibet-TV sänder kvällens match mellan Zlatan Milan och Catania i Serie A helt gratis. Alla kunder hos Unibet har tillgång till livestreamingen och nya kunder får dessutom 600 kr i bonus.

Klicka här för att bli kund

Catania vann mot Parma i den senaste omgången av Serie A, mycket tack vare en storspelande målvakt. Laget var enligt uppgift utspelade i stora delar av matchen, men lyckades ändå bärga tre viktiga poäng i sin hemmapremiär.

Vi kan inte undgå att notera att topp fem i Serie A just nu ser ut enligt nedan. Undrar hur länge det håller i sig..?

1. Chievo
2. Cagliari
3. Sampdoria
4. Cesena
5. Bari

MILAN-CATANIA
Bäst odds just nu
1: 1,32 hos Expekt
X: 5,00 hos Bet365
2: 13,35 hos Betfair

Zlatan gör…

mål i matchen   2,05
första målet    5,00
sista målet     5,00
minst två mål   6,50
minst tre mål  26,00

Oddsen på Zlatans insats kommer från bet365.

Vårt speltips: Vi är som sagt övertygade om att Milan vinner matchen och vår rekommendation blir ett handikappspel. Milan(-1) står för närvarande i 1,95 hos bet365.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?