Milan-Cesena: Zlatan debuterar för Milan

Efter många om och men är nu Zlatan tillbaka i Serie A, efter sin ettårssejour i Barcelona. Den nya klubbadressen är Milan och att döma av det intryck som Zlatan gav under landslagssamlingen så har äntligen funnit den harmoni som saknades under den sista tiden i Spanien.

Milan har de senaste åren fått stå i skuggan av det andra milanolaget, Inter, som skördat stora framgångar. Tanken är dock att Berlusconi i och med de sena värvningarna av Zlatan Ibrahimovic och Robinho en gång för alla ska ändra på detta. Och det har börjat bra; i premiären, innan landslagsuppehållet, vann Milan med hela 4-0 mot Lecce. Framöver väntar dock tuffare uppgifter för Zlatan och Milan, även om kvällens match mot Cecsena kanske inte kan räknas till dessa.

Senaste säsongen Zlatan gjorde i Serie A (då i Inter) så vann han skytteligan och det är med höga förväntningar och allas blickar riktade mot sig som han återvänder till Italien. I kväll är det alltså dags för debut i den rödsvarta dressen mot Cesena, ett lag med betyligt mindre stjärnglans. Faktum är att Zlatan har en högre årslön än alla spelarna i Cesena har tillsammans…

Matchen Cesena-Milan börjar kl. 20.45 och visas i Sverige av kanalen TV4 Sport.

CESENA-MILAN
Bäst odds just nu
1: 7,00 hos Bet365
X: 3,85 hos Nordicbet
2: 1.57 hos Expekt

Vårt speltips: Vi ser detta som en bombtvåa och kan inte se att Cecena ska kunna mäta sig med Milan. Vi vet att Zlatan är på riktigt gott spelhumör och tillsammans med lirare som Ronaldinho, finns risken/chansen att vi bjuds på en riktig show. Tvåan kan med fördel användas att bygga exempelvis en trippel kring, för er som gillar att lira kombinationsspel.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?