Milan-Lazio: Speltips, odds och gratis livestreaming!

En förlust och en oavgjord. Ja, det är facit för Milan i Serie A sedan Zlatan Ibrahimovic kom till klubben. Zlatan gjorde ju som bekant två mål mot Auxerre i Champions League, men är det inte dags för honom att börja hitta rätt även i ligan nu?

Milan ligger på en smått katastrofal tiondeplats i ligan, vilket man så klart inte är nöjda med. Nu ska vi dock komma ihåg att vi bara har spelat tre omgångar och avståndet upp till toppen är faktiskt bara tre poäng. Men att tappa poäng mot lag som Catania och Cesena håller naturligtvis inte i längden för ett lag som har tänkt sig vara med och kriga i toppen och kanske till och med utmana om Scudetton.

För att vara ett topplag krävs att man har forwards som levererar när det gäller. Pato och Inzaghi har så här långt svarat för två mål vardera, medan Zlatan som sagt fortfarande är mållös i ligan. Men tittar man på oddsen så är spelbolagen ganska säkra på att vår svenske anfallsstjärna kommer att spräcka den där nollan ganska snart.

Annons

Lazio började med en förlust (Sampdoria), men har sedan tagit två raka segrar. I den fortfarande unga tabellen ligger laget på en fjärdeplats med sina sex poäng och målskillnaden 5-4.

LAZIO-MILAN
Bäst odds just nu
1: 3,40 hos Nordicbet
X: 3,10 hos Bet365
2: 2,40 hos Unibet

ZLATANODDSEN
Zlatan gör…

mål i matchen   2,30
första målet    5,50
sista målet     5,50
minst två mål   8,50

minst tre mål  34,00

Oddsen på Zlatans insats kommer från Bet365, som just nu ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.

Gratis livestream!
Matchen börjar kl. 20.45 och visas i tv på Canal plus. Saknar du den kanalen kan du bli medlem hos Unibet, så ser du matchen gratis via livestreaming hos Unibet-TV.

Vårt speltips: Vi trodde på Milan redan senast mot Catania, något som vi dock fick äta upp. Vi tycker att de 2,40 som Unibet erbjuder för tvåan är ganska attraktivt och vårt speltips blir ett spel på Milan även den här gången. Vi får se om vi tvingas äta upp även detta…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?