Odds inför Zlatans debut i Milan

9 september, 2010

På lördag spelar Zlatan sin första match för Milan, och till skillnad från under barcelonatiden, behöver vi nog inte oroa oss för att han ska få sitta på bänken. Pato, Zlatan, Robinho och Ronaldinho är kvartetten som förhoppningsvis ska göra Milan till ett sevärt lag den här säsongen.

Zlatan har gjorde mål i sin debutmatch för Barcelona, likaså i sin debut för Inter och även i sin första match för Juventus. Att Zlatan gör mål mot Cesena borde i konsekvensens namn vara ganska sannolikt och ett sådant spel betalar i nuläget 2,30. Vill du ha upp oddset kan du lira på att Zlatan gör två mål – eller kanske ännu fler!

Matchen mellan Zlatans Milan och Cesena visas på TV4sport och spelas på lördag, kl. 19.45.

Här är Zlatanoddsen! (odds från bet365.com)

CESENA-MILAN
Zlatan gör…

Mål i matchen                       2,30
Matchens första mål                 5,50
Matchens sista mål                  5,50
Minst två mål                       8,00
Minst tre mål                       34,00

Zlatan vinner skytteligan i Serie A 9,00

Oddsen kommer från bet365.com som alltid ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus. Som kund får du också tillgång till bolagets livestreaming som bland annat sänder samtliga matcher i La Liga.

Klicka här för att öppna ett konto hos bet365.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.