Real Madrid-Ajax: Speltips och marknadens bästa odds!

José Mourinho är regerande Champions League-mästare med Inter. Sedan tidigare har han en titel med Porto och ”The special one” tar ikväll sitt första steg mot sin tredje titel – den här gången med Real Madrid.

Annons

Spela på Champions League hos Unibet
Just nu får alla nya kunder 120 procents insättningsbonus hos Unibet. Sätt in 500 kronor så får du 1100 kr att spela för! Dessutom får du tillgång till Unibet-TV som sänder massor av livestreamad fotboll varje vecka!

Klicka här för att ta del av erbjudandet

Real Madrid har inte inlett den spanska ligasäsongen som förväntat. Bara 0-0 i premiären och nu senast vinst med 1-0 mot Osasuna. I tabellen är laget en poäng före Barcelona, vilket ändå får ses som det viktigaste, då den spanska ligan i mångt och mycket är en uppgörelse mellan just dessa två lag. Trots att nollan bakåt är intakt, så är det enda målet framåt ett alldeles för klent resultat för det annars målglada Real Madrid. Laget är fullt av stjärnor och nu gäller det att börja leverera.

Ajax har gjort imponerande 16 mål på de fem första omgångarna i den holländska ligan och toppar tabellen tillsammans med Ola Toivonens PSV Eindhoven. Ajax har stolta Champions League-traditioner och nådde två finaler i mitten av 1990-talet, varav den ena resulterade i en inteckning i CL-bucklan. Stjärnglansen från den tiden har dock avtagit och det är inte många som tror att Ajax ska kunna rubba självaste Real Madrid på deras hemmaplan Santiago Bernabeu-stadion.

REAL MADRID-AJAX
Bäst odds just nu
1: 1,30 hos Nordicbet
X: 5,50 hos Unibet
2: 11,00 hos Unibet

Vårt speltips: 1,30 på hemmaseger är förvisso det mest sannolika resultatet, men det känns inte speciellt lockande för det. Ska du lira på matchen så testa istället krysset. Kan Ajax bara hålla tätt bakåt åtminstone första halvlek ut, så finns alltid chansen att det blir 0-0. Var medveten om att det är en chansning och om Real får in ett tidigt mål kan det lika väl bli stora siffror i hemmalagets favör.

Matchen börjar kl. 20.45 och visas på kanalen Viasat Sport och livestreamas gratis för kunder hos spelbolaget Bet24. Information om hur du får tillgång till streamingen från Champions League hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?