Real Madrid-Ajax: Speltips och marknadens bästa odds!

15 september, 2010

José Mourinho är regerande Champions League-mästare med Inter. Sedan tidigare har han en titel med Porto och ”The special one” tar ikväll sitt första steg mot sin tredje titel – den här gången med Real Madrid.

Annons

Spela på Champions League hos Unibet
Just nu får alla nya kunder 120 procents insättningsbonus hos Unibet. Sätt in 500 kronor så får du 1100 kr att spela för! Dessutom får du tillgång till Unibet-TV som sänder massor av livestreamad fotboll varje vecka!

Klicka här för att ta del av erbjudandet

Real Madrid har inte inlett den spanska ligasäsongen som förväntat. Bara 0-0 i premiären och nu senast vinst med 1-0 mot Osasuna. I tabellen är laget en poäng före Barcelona, vilket ändå får ses som det viktigaste, då den spanska ligan i mångt och mycket är en uppgörelse mellan just dessa två lag. Trots att nollan bakåt är intakt, så är det enda målet framåt ett alldeles för klent resultat för det annars målglada Real Madrid. Laget är fullt av stjärnor och nu gäller det att börja leverera.

Ajax har gjort imponerande 16 mål på de fem första omgångarna i den holländska ligan och toppar tabellen tillsammans med Ola Toivonens PSV Eindhoven. Ajax har stolta Champions League-traditioner och nådde två finaler i mitten av 1990-talet, varav den ena resulterade i en inteckning i CL-bucklan. Stjärnglansen från den tiden har dock avtagit och det är inte många som tror att Ajax ska kunna rubba självaste Real Madrid på deras hemmaplan Santiago Bernabeu-stadion.

REAL MADRID-AJAX
Bäst odds just nu
1: 1,30 hos Nordicbet
X: 5,50 hos Unibet
2: 11,00 hos Unibet

Vårt speltips: 1,30 på hemmaseger är förvisso det mest sannolika resultatet, men det känns inte speciellt lockande för det. Ska du lira på matchen så testa istället krysset. Kan Ajax bara hålla tätt bakåt åtminstone första halvlek ut, så finns alltid chansen att det blir 0-0. Var medveten om att det är en chansning och om Real får in ett tidigt mål kan det lika väl bli stora siffror i hemmalagets favör.

Matchen börjar kl. 20.45 och visas på kanalen Viasat Sport och livestreamas gratis för kunder hos spelbolaget Bet24. Information om hur du får tillgång till streamingen från Champions League hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.