Real Madrid-Espanyol: Gratis livestreaming och marknadens bästa odds

I kväll kl. 22.00 ska Real Madrid försöka behålla initiativet i La Liga genom att besegra barcelonalaget Espanyol. Men med bara tre gjorda mål på tre omgångar är det nog dags för Mourinhos vanligtvis målglada gäng att visa att man faktiskt kan producera lite framåt.

Annons

Följ La Liga gratis hos Unibet-TV
Bli kund hos Unibet så ser du samtliga matcher från den spanska ligan helt gratis. Just nu finns två erbjudande att välja mellan.

Real Madrid är ett poäng före arvfienden och värsta konkurrenten Barcelona. Med Messi skadad finns en liten chans för huvudstadslaget att rycka åt sig några poängs försprång som kan bli väldigt viktiga i kampen om ligatiteln. Men då krävs förstås att man vinner matcher som denna.

Förra säsongen slutade båda mötena lagen emellan med 3-0-segrar för Real Madrid, men tittar man tillbaka lite längre än så, då ser man att Espanyol vid flera tillfällen har knipit poäng och till och med vunnit – dock inte på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid.

Espanyol har börjat säsongen bra och har sex poäng efter tre matcher. Båda segrarna har dock kommit på hemmaplan. Den enda bortamatchen, mot Villarreal, förlorade de med 4-0.

Matchen börjar som sagt kl. 22.00 och visas på Canal plus. Du kan också se den via livestreaming hos Unibet-TV, en kanal som alla medlemmar hos Unibet har tillgång till.

REAL MADRID-ESPANYOL
Bäst odds just nu
1: 1,18 hos Expekt
X: 7,50 hos Unibet
2: 17,00 hos Unibet

Vårt speltips: Visst, skrällar inträffar, men knappast ikväll. Real Madrid kommer inte att förlora det här och sannolikt stannar inte segern vid ett måls marginal. Därför blir vårt speltips ett handikapplir på Real. Real Madrid (-2) hittar du till 2,38 hos bet356.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?