Så sänds helgens Premier League-matcher

9 september, 2010

Som alla vet vid det här laget så är det Viasat som har tagit över rättigheterna för Premier League den här säsongen. Bolaget sänder samtliga matcher i sina kanaler och har dessutom de åtråvärda sändningsrättigheterna till Champions League. Här bjuder vi på hela helgens spelschema, för att du ska kunna hålla koll på vilka tider och kanaler som gäller.

Saknar du ett abonnemang hos Viasat? Information om priser och kanalpaket hittar du här.

Även om de där riktiga toppmötena saknas den här omgången så kan vi ändå se fram emot en del sevärda matcher i helgen.

West Ham-ChelseaEn riktigt målfest kanske vi kan förvänta oss när toppen i form av Chelsea möter botten i skepnad av 20:e-placerade West Ham. Chelsea har 14-0 i målskillnad medan West Ham i andra änden av tabellen har 1-9 efter tre spelade omgångar. Läge för ett överspel kanske..?

Arsenal-Bolton
Arsenal möter Johan Elmanders Bolton, två lag som fortfarande är obesegrade och ligger på andra respektive femte plats i tabellen. Arsenal har snittat tre mål per match framåt så här långt och det krävs nog att Elmander gör ett par baljor på Emirates om Bolton ska lyckas få med sig några poäng därifrån. Elmander ligger för närvarande på sjätte plats i skytteligan med sina två mål.

Birmingham-Liverpool
På söndag är det dags för Roy Hodgsons Liverpool att försöka förbättra på sin ganska blygsamma tabellplacering. Den trettondeplats som man för närvarande parkerar på duger inte och det gäller för Torres och company att få fart på målskyttet. Efter tre spelade omgångar har Liverpool bara mäktat med att producera två mål framåt, ett snitt som måste höjas om man vill hålla drömmen om en Champions League-plats till nästa säsong levande.

Hela helgens spelprogram
Lördag 11 september
13.40, Viasat Fotboll/ Sport HD: Everton-Manchester United
15.55, Viasat Fotboll: West Ham-Chelsea
15.55, Viasat Sport HD: Manchester City-Blackburn
15.55, Viasat Sport: Arsenal-Bolton
15.55, Viasat Premier League Extra 1: Fulham-Wolverhampton
15.55, Viasat Premier League Extra 2: Newcastle-Blackpool
15.55, Viasat Premier League Extra 3: West Bromwich-Tottenham
15.55, Viasat Premier League Extra 4: Wigan-Sunderland

Söndag 12 september
16.00, Viasat Fotboll: Premier League-studion
16.55, Viasat Fotboll/Sport HD: Birmingham-Liverpool

Måndag 13 september
20.55, Viasat Fotboll: Stoke-Aston Villa

Spelschemat för hela Premier League-säsongen


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.