Speltips: Manchester United-Scunthorpe

21 september, 2010

Manchester United lär inte åka till bortamatchen i Carling Cup mot Scunthorpe med sin förstauppställning. Även om ett liknade upplägg kostade United två poäng i Champions League-matchen mot Glasgow Rangers, så tror vi risken är minimal att historien upprepar sig.

Manchester United är ett av de tre-fyra bästa lagen i hela världen. Scunthorpe är ett bottenlag i den engelska andraligan. Det behövs ingen kärnfysiker för att förstå att United ska vinna det här tämligen enkelt, även om stora delar av den ordinarie truppen lämnas hemma i Manchester.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Annons

Se Scunthorpe-Manchester United live och gratis
Matchen ser du live på Unibet-TV, en kanal som alla medlemmar hos Unibet kan se helt gratis. U-TV sänder massor av livestreamad sport varje vecka och har just nu två erbjudande till nya kunder…

Vi dammar av vår spelfond efter en tids vila och det känns kul att äntligen sätta sprätt på spelkassan igen. Vi startade som ni kanske känner till med 100 kr och värdet innan nedanstående spel är 1015,60 kr.

Alltså:

Scunthorpe-Manchester United, 2

Odds: 1,40, insats 45 kr @ unibet


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →