Sverige-Ungern: I kväll gäller det!

3 september, 2010

I kväll är det alltså dags för vårt svenska landslag att inleda EM-kvalet. Ungern står för motståndet; ett lag som Sverige traditionellt sett har lyckats bra mot i kvalsituationer. Zlatan har två gånger avgjort på övertid mot just Ungern och båda målen kan du se här.

Sverige är klara oddsmässiga favoriter – det är samtliga spelbolag överens om. Ettan betalar omkring 1,45 medan tvåan ger dig hela 8,65 gånger insatsen tillbaka vid ungersk seger. Vi har ju tidigare gått igenom oddsen på matchens specialspel. Bland annat kan du spela en rad Zlatan-spel; gör han mål? Hur många i så fall? Eller blir han varnad?

I VM- och EM-kval är det extremt viktigt att vinna sina hemmamatcher. Det är i princip en förutsättning om man vill ta sig vidare och kvalificera sig för mästerskapen. Vi tror att Sverige har en god chans att inleda kvalet med en seger, men även vid vinst lär vi knappast leda gruppen. Huvudkonkurrenten om gruppsegern, Holland, möter nämligen gruppens förmodade slagpåse San Marino – och allt talar för en storseger.

SVERIGE-UNGERN
Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Unibet
X: 4,20 hos Unibet
2: 8,65 hos Nordicbet

Matchen börjar kl. 20.00 och visas på kanalen TV6, samt livestreamas gratis på Unibet-TV.

Vårt speltips: Sverige bör absolut vinna det här. Zlatan är i bra form och gjorde mål i flera av Barcelonas försäsongsmatcher. Dessutom imponerade han i träningsmatchen mot Skottland. Ola Toivonen är i grym målform och Sveriges nya unga landslag känns riktigt på gång.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.