Sverige-Ungern: I kväll gäller det!

I kväll är det alltså dags för vårt svenska landslag att inleda EM-kvalet. Ungern står för motståndet; ett lag som Sverige traditionellt sett har lyckats bra mot i kvalsituationer. Zlatan har två gånger avgjort på övertid mot just Ungern och båda målen kan du se här.

Sverige är klara oddsmässiga favoriter – det är samtliga spelbolag överens om. Ettan betalar omkring 1,45 medan tvåan ger dig hela 8,65 gånger insatsen tillbaka vid ungersk seger. Vi har ju tidigare gått igenom oddsen på matchens specialspel. Bland annat kan du spela en rad Zlatan-spel; gör han mål? Hur många i så fall? Eller blir han varnad?

I VM- och EM-kval är det extremt viktigt att vinna sina hemmamatcher. Det är i princip en förutsättning om man vill ta sig vidare och kvalificera sig för mästerskapen. Vi tror att Sverige har en god chans att inleda kvalet med en seger, men även vid vinst lär vi knappast leda gruppen. Huvudkonkurrenten om gruppsegern, Holland, möter nämligen gruppens förmodade slagpåse San Marino – och allt talar för en storseger.

SVERIGE-UNGERN
Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Unibet
X: 4,20 hos Unibet
2: 8,65 hos Nordicbet

Matchen börjar kl. 20.00 och visas på kanalen TV6, samt livestreamas gratis på Unibet-TV.

Vårt speltips: Sverige bör absolut vinna det här. Zlatan är i bra form och gjorde mål i flera av Barcelonas försäsongsmatcher. Dessutom imponerade han i träningsmatchen mot Skottland. Ola Toivonen är i grym målform och Sveriges nya unga landslag känns riktigt på gång.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?