Vilka vinner Champions League? Uppdaterade vinnarodds!

27 september, 2010

I morgon är det dags för den andra gruppspelsomgången i Champions League och vi bjuder givetvis på uppdaterade vinnarodds. Har du på känn vilka som kommer att få lyfta pokalen efter CL-finalen, som i år spelas på Wembley Stadium?

Barcelona är favoriter och står i skrivande stund i 3,5 gånger pengarna. Tror du att Zlatan äntligen får sin hett eftertraktade Champions League-titel? Det spelet får du hela 19 gånger insatsen för. Förra årets finalister Inter och Bayern München står i 15 respektive 13 gånger pengarna.

Vilka vinner Champions League?
Här är oddsen

Barcelona          3,50
Real Madrid        6,00
Chelsea            6,00
Manchester United  9,00
Arsenal           11,00
Bayern München    13,00
Inter             15,00
Milan             19,00
Tottenham         34,00
Roma              51,00

Oddsen kommer från Bet365, som just nu ger alla nya kunder 1000 kr i starbonus!

Morgondagens spelprogram
18.30
Spartak Moskva – MSK Zilina

20.45
Ajax – Milan
Auxerre – Real Madrid
Basel – Bayern München
Braga – Shakhtar Donetsk
Chelsea – Marseille
Partizan Belgrad – Arsenal
Roma – CFR Cluj

Komplett spelschema för Champions League.

Champions League följer du bäst på Viasat.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.