"Come on you Spurs!"

5 oktober, 2010

Trogna besökare har säkert noterat att uppdateringarna har uteblivit här på spelkanalen i helgen. Förklaringen är enkel – vi har varit i London och kollat på Premier League-fotboll. Tottenham – Aston Villa på White Hart Lane stod på programmet och det bjöds på härlig fotbollsunderhållning.

Tottenham-Aston Villa, White Hart Lane.

Jag och lite drygt 38 000 åskådare hade letat sig till White Hart Lane den här eftermiddagen. Stämningen var på topp – bara några dagar tidigare hade Tottenham tagit sin första Champions League-seger genom tiderna. Det började dock illa för hemmalaget. Efter tveksamt försvarsspel kund Emile Heskey ta sig in i straffområdet längs kortlinjen och servera en framrusande Albrighton som stötte in ledningsmålet för bortalaget.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Sen klev han in i handlingen, nyförvärvet från Real Madrid, Rafael Van der Vaart. På övertid i första halvlek nickade han, framnickad av Peter Crouch, in det psykologiskt så viktiga 1-1-målet och arenan exploderade. När vi summerar Premier League efter den här säsongen så tror jag att Redknapps värvning av holländaren kommer att nämnas som en av de mer lyckade.

I andra halvlek gjorde Van der Vaart sitt andra och det matchavgörande målet – och vilket mål sen. Återigen framnickad av Peter Crouch tog holländaren kontrollerat emot bollen i straffområdet och dundrade in 2-1 från nära håll.

Det blev även ett besök hos Ladbrokes på arenan och några lir på matchen, tyvärr utan utdelning. Rafael Van der Vaart som matchens första målskytt och resultaten 1-1 och 3-1 var dock samtliga nära att sitta.

Ni som inte redan har gjort det – åk till England och upplev Premier League på plats. Till exempel på White Hart Lane – ”Come on you Spurs!”


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →