Färjestad-Djurgården: Odds och speltips

9 oktober, 2010

Inför elitseriesäsongen var både Färjestad och Djurgården tippade som topplag av många experter. I kväll drabbar de båda giganterna samman i Karlstad och åtminstone för ett av lagen börjar poängbehovet bli akut…

Annons

Se Färjestad-Djurgården på Csports
Se dagens matcher från Elitserien via Csports högkvalitativa livestreaming.

Klicka här för prisinformation

Färjestad har motsvarat de högt ställda förväntningarna så här långt och ligger just nu på fjärde plats i Elitserien med 15 poäng efter åtta spelade omgångar. FBK har tre raka hemmasegrar och senast blev det vinst med hela 4-1 mot regerande svenska mästarna HV 71.

Djurgården har haft en riktigt tung inledning på säsongen och ligger i botten av tabellen tillsammans med huvudstadskollegan AIK. Endast två segrar har det blivit så här långt och sju ihopspelade poäng imponerar inte. Det som är oroande är DIF släpper in alldeles för mycket mål; över tre mål per match i snitt, vilket är näst sämst i hela serien.

FÄRJESTAD-DJURGÅRDEN
Bäst odds just nu
1: 1,85 @ expekt
X: 4,61 @ betfair
2: 3,75 @ bet365

Vårt speltips: Färjestad är just nu ett betydligt bättre lag och när de dessutom spelar på hemmaplan så tror vi på seger. Ettan till 1,85 blir vårt speltips i den här matchen.

Djurgården-Färjestad startar kl. 16.00 och visas på Canal plus Sport1.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.