Inter-Tottenham: Odds och speltips från Champions League

I kväll är det dags för ännu ett stormöte i den europeiska mästarcupen för klubblag. Regerande mästarna Inter tar emot Tottenham hemma på San Siro och det är italienarna som är favoriter hos spelbolagen.

Annons

Se Inter-Tottenham gratis hos bet24
Bet24 erbjuder samtliga nya och befintliga kunder att se en valfri match från varje speldag i Champions League helt kostnadsfritt.

Öppna ett konto hos bet24 redan nu

Inter ligger på tredje plats i den italienska ligatabellen, på samma poäng som ligatvåan Milan. Så här långt har de inte förlorat på hemmaplan i Serie A. Samuel Etoó är en striker av absolut världsklass och svarade bland annat för det avgörande målet i genrepet mot Cagliari. Inter har också Wesley Sneijder i laget som kanske är världens bästa fotbollsspelare för tillfället. Vi svenskar minns honom från EM-kvalet senast då han bland annat svarade för några briljanta framspelningar.

Tottenham har gått bra i Premier League och har häng på topplagen. Harry Redknapp har bevisat att Spurs hör hemma i det europeiska fotbollsfinrummet, och i genrepet mot Fulham blev det vinst med 2-1 på bortaplan. Tyvärr för engelsmännen så saknas viktige Rafael Van der Vart som är avstängd efter sitt röda kort mot Twente i förra omgången, vilket kan visa sig bli ett dyrbart avbräck.

INTER-TOTTENHAM HOTSPUR
Bäst odds just nu
1: 1,72 hos Nordicbet
X: 3,80 hos Bet365
2: 5,50 hos Bet365

Ställningen i grupp A

Inter         2 1 1 0 6-2 4
Tottenham     2 1 1 0 6-3 4
—————————
Twente        2 0 1 1 3-6 1
Werder Bremen 2 0 1 1 2-6 1

Vårt speltips
Inter är regerande mästare och har fördelen av hemmaplan. Det finns stor erfarenhet och tunga meriter från Champions League i laget, medan Tottenham är med för första gången. Visst finns det internationell erfarenhet även i den engelska truppen, men av naturliga skäl är den begränsad. Vi tror att hemmaplan i kombination med Tottenhams avbräck avgör till italienarnas fördel. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Vilken kanal sänder Inter-Tottenham?
Matchen visas på Viasat Sport och börjar kl. 20.30. Om du är kund hos bet24, kan du se matchen via gratis livestreaming.

Mer Champions league


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?