Mäkitalo: Montreal straffar Ottawa

23 oktober, 2010

Som vanligt när det är helg så gästas spelkanalen av NHL-skribenten Thomas Mäkitalo som delar med sig av veckoslutets bästa spel från andra sidan Atlanten. Thomas bloggar även om NHL på Nyheter24.

Ottawa – Montreal 
Spel: Montreal inklusive ev. förlängning och straffar
Odds: 2,10 @ Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Jag skrev i bloggen tidigare idag att jag tror nattens seger för Ottawa kan vara en vändpunkt och att de kan vinna några matcher nu när de har fyra raka hemma i Scotiabank Place. I natt när Montreal gästar är man favoriter men jag tycker att spelbolagen ger de allt för stor fördel när de erbjuder hela 2,1 på Montreal.

Man får inte glömma att Ottawa spelade en tuff bortamatch i natt samtidigt som Montreal vilade. Dessutom är Jason Spezza tveksam till spel och om han inte kommer till spel blir det givetvis väldigt tufft för Ottawa.

Montreal förlorade senast mot New Jersey trots de vann skotten med 29-20 men Martin Brodeur spikade igen. Laget har annars spelat bättre på bortaplan där de inte har samma press på sig, man har vunnit båda sina bortamatcher (Pittsburgh och Buffalo) den här säsongen och i natt tror jag tredje segern kommer.

För den lite försiktigare kan jag rekommendera att spela dubbelchans, X2 till oddset 1,65 på Fonbet men själv spelar jag en seger inkl OT till 2,1


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →