Mäkitalo: Sharks vinner i Globen

8 oktober, 2010

Så är det då äntligen dags igen. Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo är tillbaka och lagom till premiärmatchen i Globen så levererar han säsongens första speltips. Thomas bloggar till vardags om NHL på Nyheter24.

San Jose Sharks – Columbus Blue Jackets
Spel: Sharks under ordinarie speltid
Odds: 2,0
Bolag: Unibet
TV: TV10, Viasat Hockey, ESPN America
Tid: 20.30

NHL-säsongen startade igår och ikväll är det dags för matchen mellan San Jose Sharks och Columbus Blue Jackets i Globen. Det är alltid som svårast att tippa i början av säsongen men jag tycker att spelbolagen har övervärderat Columbus chanser.

San Jose Sharks blir med all säkerhet ett topplag den här säsongen precis som de senaste åren och Columbus kommer förmodligen vara bland ligans absolut sämsta lag vilket vi säkert kommer se ikväll. Även om det är premiär och allt kan hända så tror jag att Sharks kommer vara betydligt tyngre ikväll och oddset 2,0 är ett givet spel, noterbart är att en del andra bolag endast erbjuder 1,73 på Sharks.

Vi väljer att rygga Mäkitalo i vår spelfond.

Alltså:
Enligt ovan, insats 20 kr @ Unibet


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.