Malmö FF-Häcken: Odds och speltips från Allsvenskan

26 oktober, 2010

Helsingborg har satt ordentlig press på Malmö FF i kampen om Lennart Johanssons pokal. Den klara segern mot Åtvidaberg i helgen gör att MFF i praktiken måste vinna onsdagskvällens match mot Häcken – annars talar väldigt mycket för att det blr HIF som blir svenska mästare 2010.

Häcken-Malmö FF är en riktig nyckelmatch i kampen om SM-guldet. Det återstår två omgångar efter den här och Helsingborg leder serien, tre poäng före Malmö som dock har en match mindre spelad. Malmö har en något bättre målskillnad och återtar därför serieledningen om det blir vinst mot Häcken, men HIF kom ett steg nämare även där i och med 3-0 vinsten mot Åtvidaberg senast.

Annons

Spela på Allsvenskan hos Unibet och få 600 kr i bonus!
Bli medlem hos Unibet och gör en insättning på 500 kr. Då då får du ytterligare 600 kr i bonus och har alltså 1100 kr på ditt spelkonto att spela för. Dessutom får du tillgång till Unibet-TV som varje vecka sänder massor av livestreamad sport.

Klicka här för att bli medlem

HÄCKEN-MALMÖ FF
Bäst odds just nu
1: 4,00 hos Unibet
X: 3,76 hos Pinnacle
2: 2,00 hos Bet365

Vårt speltips
Vi tycker att dubbla degen är bra betalt för tvåan. Förlusten senast mot Kalmar gör nog bara MFF mer taggade och det är ingen tvekan om att man är det bättre laget. Häcken är inget utpräglat starkt hemmalag utan tar ungefär lika många poäng hemma som borta. Vårt speltips blir tvåan i den här matchen. Kampen om guldet fortsätter!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.