Malmö FF-Häcken: Odds och speltips från Allsvenskan

Helsingborg har satt ordentlig press på Malmö FF i kampen om Lennart Johanssons pokal. Den klara segern mot Åtvidaberg i helgen gör att MFF i praktiken måste vinna onsdagskvällens match mot Häcken – annars talar väldigt mycket för att det blr HIF som blir svenska mästare 2010.

Häcken-Malmö FF är en riktig nyckelmatch i kampen om SM-guldet. Det återstår två omgångar efter den här och Helsingborg leder serien, tre poäng före Malmö som dock har en match mindre spelad. Malmö har en något bättre målskillnad och återtar därför serieledningen om det blir vinst mot Häcken, men HIF kom ett steg nämare även där i och med 3-0 vinsten mot Åtvidaberg senast.

Annons

Spela på Allsvenskan hos Unibet och få 600 kr i bonus!
Bli medlem hos Unibet och gör en insättning på 500 kr. Då då får du ytterligare 600 kr i bonus och har alltså 1100 kr på ditt spelkonto att spela för. Dessutom får du tillgång till Unibet-TV som varje vecka sänder massor av livestreamad sport.

Klicka här för att bli medlem

HÄCKEN-MALMÖ FF
Bäst odds just nu
1: 4,00 hos Unibet
X: 3,76 hos Pinnacle
2: 2,00 hos Bet365

Vårt speltips
Vi tycker att dubbla degen är bra betalt för tvåan. Förlusten senast mot Kalmar gör nog bara MFF mer taggade och det är ingen tvekan om att man är det bättre laget. Häcken är inget utpräglat starkt hemmalag utan tar ungefär lika många poäng hemma som borta. Vårt speltips blir tvåan i den här matchen. Kampen om guldet fortsätter!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?