Speltips: En tidig dubbel inför helgen

Vi har hittat en dubbel till helgen som vi har bestämt oss för att testa. Vi tänker ta rygg på två riktiga storfavoriter och eftersom de båda spelar på bortaplan så smyger oddset upp till närmare två gånger pengarna.

Chelsea ångar på i Premier League och leder nu ligan fem poäng före Arsenal och de båda manchesterklubbarna. Efter nio spelade omgångar har man släppt in två mål, vilket är ett fantastiskt facit, speciellt med tanke på att man har producerat hela 25 mål framåt. Helgens motståndare Blackburn ligger på 17:e plats i tabellen och har så här långt mäktat med att göra åtta mål. Visserligen är man relativt täta bakåt och släpper i snitt bara in strax över ett mål per match – men vi tror inte att det hjälper mot Chelsea.

Real Madrid är Chelseas motsvarighet i Spanien. De leder ligan, har gjort flest mål av alla lag och släppt in minst. Man skulle också kunna drista sig till att säga att motståndarlaget Hercules är den spanska motsvarigheten till Blackburn. De ligger på 13:e plats i ligan, har gjort åtta mål den här säsongen och släpper in strax över ett mål per match i snitt. I konsekvensens namn tror vi alltså på tvåa även här.

Annons:

Se samtliga matcher i La Liga gratis hos Unibet
Unibet-TV sänder samtliga matcher från den spanska ligan. Alla kunder hos Unibet får kostnadsfritt tillgång till livestreamingen och är du inte kund sedan tidigare får du också 120 procents bonus på din första insättning. Sätt in 500 kr själv så får du 1100 kr att spela för!

Bli medlem hos Unibet redan nu!

Det enda orosmolnet när det gäller den här dubbeln är det som inträffar på onsdag. Då spelar nämligen båda mina vinnare match i Champions League. Real Madrid möter Milan och Chelsea ställs mot Zilina. Vi får hoppas att båda lagen väljer att fokusera helt på ligan den här helgen och inte ställer över några nyckelspelare.

Alltså:

Blackburn-Chelsea, 2
Hercules-Real Madrid, 2

Odds: 1,98, insats: 30 kr @ betsson

Eftersom det var ett tag sedan vi luftade vår spelfond, så kommer här en liten lägesrapport:
Startkassa: 100 kr
Aktuellt saldo:
1023,60 kr
Levande spel: 30 kr


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?