Speltips: En tidig dubbel inför helgen

28 oktober, 2010

Vi har hittat en dubbel till helgen som vi har bestämt oss för att testa. Vi tänker ta rygg på två riktiga storfavoriter och eftersom de båda spelar på bortaplan så smyger oddset upp till närmare två gånger pengarna.

Chelsea ångar på i Premier League och leder nu ligan fem poäng före Arsenal och de båda manchesterklubbarna. Efter nio spelade omgångar har man släppt in två mål, vilket är ett fantastiskt facit, speciellt med tanke på att man har producerat hela 25 mål framåt. Helgens motståndare Blackburn ligger på 17:e plats i tabellen och har så här långt mäktat med att göra åtta mål. Visserligen är man relativt täta bakåt och släpper i snitt bara in strax över ett mål per match – men vi tror inte att det hjälper mot Chelsea.

Real Madrid är Chelseas motsvarighet i Spanien. De leder ligan, har gjort flest mål av alla lag och släppt in minst. Man skulle också kunna drista sig till att säga att motståndarlaget Hercules är den spanska motsvarigheten till Blackburn. De ligger på 13:e plats i ligan, har gjort åtta mål den här säsongen och släpper in strax över ett mål per match i snitt. I konsekvensens namn tror vi alltså på tvåa även här.

Annons:

Se samtliga matcher i La Liga gratis hos Unibet
Unibet-TV sänder samtliga matcher från den spanska ligan. Alla kunder hos Unibet får kostnadsfritt tillgång till livestreamingen och är du inte kund sedan tidigare får du också 120 procents bonus på din första insättning. Sätt in 500 kr själv så får du 1100 kr att spela för!

Bli medlem hos Unibet redan nu!

Det enda orosmolnet när det gäller den här dubbeln är det som inträffar på onsdag. Då spelar nämligen båda mina vinnare match i Champions League. Real Madrid möter Milan och Chelsea ställs mot Zilina. Vi får hoppas att båda lagen väljer att fokusera helt på ligan den här helgen och inte ställer över några nyckelspelare.

Alltså:

Blackburn-Chelsea, 2
Hercules-Real Madrid, 2

Odds: 1,98, insats: 30 kr @ betsson

Eftersom det var ett tag sedan vi luftade vår spelfond, så kommer här en liten lägesrapport:
Startkassa: 100 kr
Aktuellt saldo:
1023,60 kr
Levande spel: 30 kr


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.