Speltips: Mäktialo spår montrealseger

29 oktober, 2010

Veckan är slut och som ett brev på posten kommer då helgens speltips från vår NHL-expert Thomas Mäktalo. När han inte förser spelkanalens läsare med speltips från den amerikanska hockeyligan bloggar han om NHL på Nyheter24.

Montreal Canadiens toppar oväntat den östra konferensen och har tre raka segrar, trots det erbjuds det ett riktigt bra odds på dem i natt.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

New York Islanders – Montreal Canadiens
Spel: Montreal inkl. förlängning/straffar
Odds: 2,14 @ Pinnacle

Formstarka Montreal har vunnit fem av de sex senaste matcherna mot Islanders, den senaste segern kom så sent som i onsdags då man vann med 5-3.

Islanders har förlorat två raka och har fyra raka utan seger under ordinarie speltid. Man är visserligen bättre hemma på Long Island men Montreal har samtidigt vunnit tre av de fyra bortamatcherna man har spelat den här säsongen.

Något som oroar är Montreals svaga powerplay men man är täta defensivt och har endast släppt in tolv mål på de senaste sex matcherna (tre mål på de senaste tre bortamatcherna).

Att de erbjuder hela 2,14 inkl övertid och straffar är en ren gåva.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →