Veckans NHL-tips från Thomas Mäkitalo

15 oktober, 2010

Så var det dags igen för en kär tradition. NHL-experten Thomas Mäkitalo levererar som vanligt veckans speltips från den transatlantiska hockeyligan och ni som brukar rygga vet att det brukar vara en god idé. Thomas bloggar till vardags om NHL på Nyheter24.
Match: New York Rangers – Toronto Maple Leafs
Spel: Dubbelchans, X2
Odds: 1,68
Bolag: Fonbet, Betsson

TV: Viasat Hockey 01:05

Toronto har inlett säsongen strålande och vunnit samtliga tre matcher och gjort hela tolv mål under de matcherna. Rangers har vunnit en och förlorat en när man i natt ska spela sin första match hemma i Madison Square Garden.
Jean-Sebastien Giguere har inlett strålande i Torontos mål med en räddningsprocent på 93,5 och ett målsnitt på 1,51 mål per match. Det kan man jämföra med Henrik Lundqvist som har släppt in 4,03 mål i snitt och har en räddningsprocent på 88,1.
Dessutom har Rangers varit lediga sedan i måndags och så långa uppehåll tidigt på säsongen gynnar sällan lag som ofta tappar lite tempo.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.