Vem tar över United efter Ferguson?

Om man tar en titt på oddsen på vem som kommer att bli näste manager för Manchester United så är det Jose Mourinho, ”The special one”, som är favorit. Vem som kommer att ersätta Sir Alex Ferguson när han går i pension är ännu ovisst men efter favoriten Mourinho så är det många som tippar på David Moyes som just nu styr Everton.

Allt hänger förstås på tajming och skulle pusselbitarna falla på plats så kan Jose Mourinho mycket väl vara rätt man att efterträda Ferguson som chef för Manchester United. Han har haft de allra finaste jobben och han har gjort de bra. Nu gör han sitt bästa för att vinna allt i Spanien med Real Madrid i samma stil som han gjorde i Italien. Efter några år i Spanien så vore det bara passande att han fortsätter till England där han visserligen redan har tagit hem Premiership-titeln men inte Champions League. Man ska heller inte glömma att Mourinho är en av de få som har den personlighet och det mod som krävs om man ska ta över efter Sir Alex. Oddset på att han får och accepterar uppdraget ligger på 4,50.

Andrahandsfavoriten David Moyes gör just nu ett fint jobb med Everton. Det är knappast troligt att han kan tänka sig en flytt till rivalerna Liverpool så han är nog ett ganska bra val till jobbet som Manchester Uniteds näste manager. Om du tror på Moyes så kan du nu backa honom till 5,00. Under året så har Martin O’Neills pris sjunkit. Han var till och med favorit hos vissa i början av året men nu ligger han på oddset 7,00. En annan manager som även han dalar är Laurent Blanc. Han är Frankrikes manager och har själv spelat i Manchester United. Du kan lira honom till 9 gånger pengarna.

Oddsen kommer från Betfair.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?