Hammarby-Helsingborg: Högsta oddsen på cupfinalen

13 november, 2010

I dag är det dags för cupfinal på Söderstadion. Allsvenska tvåan Helsingborg är av naturliga skäl klara favoriter mot Hammarby, som till vardags håller till i Superettan.

Helsingborg har varit Sveriges näst bästa lag den här säsongen och utmanade om SM-guldet ända fram till den sista allsvenska omgången. Laget har Sveriges hetaste anfallare, nyligen landslagsuttagne Alexander Gerndt och vi tror att han kan ställa till ganska stora problem för bajenförsvaret.

Hammarby är ett mittenlag i Superettan och har haft en ganska dålig säsong (förutom cupen då…). Hammarby har också en riktigt vass anfallare i truppen, nämligen Linus Hallenius. Dessvärre för Bajen så är han skadad och kommer inte att komma till spel – vilket så klart är ett betydande avbräck för stockholmarna.

HAMMARBY-HELSINGBORG
Bäst odds just nu
1: 5,00 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,75 @ unibet (120 procent bonus till nya kunder)
2: 1,70 @ bet365

Vårt speltips: Visst, Bajen har hemmaplan och stort publikstöd, men vi tror att HIF helt enkelt är för bra. 1,70 nappar vi på och kommer även lira tvåan i vår spelfond.

Vilken kanal sänder cupfinalen Hammarby-Helsingborg?
Matchen startar kl. 16.00 och visas på TV4.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.