Mäkitalo: Los Angeles Kings tillbaka som vinnare

19 november, 2010

Ni som följer spelkanalen vet att fredag betyder speltips från NHL med Thomas Mäkitalo. Ni vet också att det brukar betala sig att ta rygg på hans tips. Vill ni läsa mer av Thomas, så rekommenderar vi hans blogg på Nyheter24.

Buffalo Sabres – Los Angeles Kings
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 1,57 @ Fonbet

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Buffalo har bara vunnit två av sina nio senaste hemmamatcher och de två segrarna kom efter förlängning.

Los Angeles var glödheta och vann sex raka innan man plötsligt åkte på två raka förluster och i natt tror jag att man hittar tillbaka till sitt fina spel man hade tidigare. Under de sex matcherna man vann släppte man endast in sex mål samtidigt som man gjorde 21.

Anledningen till att jag spelar dubbelchans är bland annat Buffalos förmåga att ta sina matcher till förlängning, fem av lagets sex senaste matcher har avgjorts genom förlängning eller straffar. Man har hela elva raka matcher utan seger under ordinarie matchtid.

För den modige erbjuder Pinnacle 2,1 på Kings inkl OT/SO men med tanke på Buffalos förmåga att tvinga fram förlängningar känns dubbelchansen som ett bättre spel idag.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.