Manchester United-Manchester City: Här är marknadens högsta odds!

Ska City bli det lag som spräcker Manchester Uniteds förlustnolla den här säsongen? Ja, spelbolagen har lite svårt att bestämma sig för vilka som egentligen är favoriter i kvällens heta derby, men hos de flesta är det faktiskt ”lillebror” som har lägst odds.

En förklaring är givetvis Manchester United skadelista, där bland annat Rooney och Nani återfinns. En potentiell matchvinnare är dock Park som svarade för båda målen i Uniteds övertidsvinst mot Wolverhampton i lördags. I City saknas Balotelli som blev utvisad senast (efter att ha gjort två mål…).

Annons

120 procents bonus hos Unibet
Bli kund hos Unibet och sätt in 500 kr – då får du 600 kr i bonus och har alltså hela 1100 kr att spela för! Dessutom får du tillgång till Unibet-TV som varje vecka sänder massor av livestreamad sport.

Klicka här för att bli medlem och få din bonus

Vi ser fram emot en match med härlig inramning och mycket heta känslor. På planen finns ju Carlos Tevez, argentinaren som gjort den förbjudna flytten från United till City och som i vanlig ordning uttalat sig så där lite lagom provocerande inför matchen…

Vi har i vanligt ordning surfat runt bland spelsajterna på nätet i jakt på de allra bästa oddsen och här har ni resultatet:

MANCHESTER CITY-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu

1: 2,63 @ Bet365
X: 3,25 @ Betsson
2: 2,90 @ Unibet

Vårt speltips: Sätt en slant på bortaseger. Nästan tre gånger pengarna kan vara värt en ”chansning”. Vi räknar med att United, som vanligt, får minst en straff ;).


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?