Milan-Fiorentina: Speltips och Zlatanodds!

20 november, 2010

I kväll, kl. 20.45 ska serieledande Milan med Zlatan Ibrahimovic ta emot Fiorentina hemma på San Siro. Kan Milan dryga ut sin serieledning, och framför allt – gör Zlatan mål igen?

Det är sannerligen inte mycket som talar för Fiorentina i den här matchen. På fem bortamatcher har man bara lyckats skrapa ihop futtiga två poäng och hade det inte varit för att man plockar hyfsat med poäng hemma i Florens så hade laget förmodligen förmodligen fått kämpa i tabellens absoluta bottenskikt. Nu är man ett mittenlag och ligger för närvarnade på en tolfteplats.

Milan har tre raka segrar och leder serien, ett poäng före årets överraskningslag i Serie A, Lazio. Ner till Inter som fortfarande känns som huvudkonkurrenten är det hela sex poäng. På hemmaplan har Milan plockat 13 poäng av 18 möjliga den här säsongen och man är onekligen starka hemma på San Siro. Zlatan har funnit sin plats i sin nya klubb och har äntligen börjat göra mål. För närvarande ligger han på femte plats i skytteligan i Serie A med sina sex mål.

MILAN-FIORENTINA
Bäst odds just nu
1: 1,57 hos Bet365
X: 3,80 hos Nordicbet
2: 6,75 hos Unibet

Gör Zlatan mål?
Ja 1,95
Ja, matchens första 4,50
Ja, matchens sista 4,50
Ja, minst två 5,50
Ja, minst tre 21,00

Zlatanoddsen kommer från Bet365, som just nu ger nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.

Vårt speltips: Milan kommer med stor sannolikhet att vinna det här, men i ärlighetens namn så känns inte de oddsnivåerna som erbjuds för ettan särskilt attraktiva. Nä, satsa istället en slant på något av Zlatanspelen. För visst gör han mål igen?


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.