Milan-Fiorentina: Speltips och Zlatanodds!

I kväll, kl. 20.45 ska serieledande Milan med Zlatan Ibrahimovic ta emot Fiorentina hemma på San Siro. Kan Milan dryga ut sin serieledning, och framför allt – gör Zlatan mål igen?

Det är sannerligen inte mycket som talar för Fiorentina i den här matchen. På fem bortamatcher har man bara lyckats skrapa ihop futtiga två poäng och hade det inte varit för att man plockar hyfsat med poäng hemma i Florens så hade laget förmodligen förmodligen fått kämpa i tabellens absoluta bottenskikt. Nu är man ett mittenlag och ligger för närvarnade på en tolfteplats.

Milan har tre raka segrar och leder serien, ett poäng före årets överraskningslag i Serie A, Lazio. Ner till Inter som fortfarande känns som huvudkonkurrenten är det hela sex poäng. På hemmaplan har Milan plockat 13 poäng av 18 möjliga den här säsongen och man är onekligen starka hemma på San Siro. Zlatan har funnit sin plats i sin nya klubb och har äntligen börjat göra mål. För närvarande ligger han på femte plats i skytteligan i Serie A med sina sex mål.

MILAN-FIORENTINA
Bäst odds just nu
1: 1,57 hos Bet365
X: 3,80 hos Nordicbet
2: 6,75 hos Unibet

Gör Zlatan mål?
Ja 1,95
Ja, matchens första 4,50
Ja, matchens sista 4,50
Ja, minst två 5,50
Ja, minst tre 21,00

Zlatanoddsen kommer från Bet365, som just nu ger nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.

Vårt speltips: Milan kommer med stor sannolikhet att vinna det här, men i ärlighetens namn så känns inte de oddsnivåerna som erbjuds för ettan särskilt attraktiva. Nä, satsa istället en slant på något av Zlatanspelen. För visst gör han mål igen?


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?