Milan-Inter: Speltips och odds inför milanoderbyt

I kväll ska Zlatan Ibrahimovic spela milanoderby. Det har han gjort många gånger förut, men aldrig tidigare i den rödsvarta dressen. Det ska bli intressant att se hur publiken kommer att ta emot sin gamle hjälte som nu återvänder med uppdraget att sänka sin forna klubb.

I kväll vänds fotbollsvärldens blickar mot Milano och det glödheta derbyt mellan Inter och Milan. Inför matchen så är det Milan som leder Serie A. Inter ligger på femte plats, men bara tre poäng efter serieledarna.

Inter är det lag i hela Serie A som har släppt in minst mål så här långt. På elva matcher har det bara blivit sex mål ”i baken” vilket är ett mycket bra defensivt facit. Framåt har det blivit 13 mål och hela 8 av dessa har gjorts av Samuel Eto´o, vilket tydligt visar hur viktig den kameruanske forwardstjärnan är för sitt Inter.

Milan har gjort betydligt fler mål. 20 st har det blivit så här långt vilket motsvarar ett snitt på nästan 2 mål per match. Bästa målskyttarna så här långt är Alexandre Pato och Zlatan Ibrahimovic som har svarat för sex respektive fem fullträffar.

INTER-MILAN
Bäst odds just nu
1: 2,56 hos Nordicbet
X: 3,20 hos Betsson
2: 2,90 hos Bet365

Gör Zlatan mål?

Ja                   2,50
Ja, matchens första  6,00
Ja, matchens sista   6,00

Ja, minst två!      10,00

Zlatanoddsen kommer från bet365, som ger alla nya kunder 1000 kr i bonus.

Vårt speltips: Stora derbyn har ofta en tendens att bli tillknäppta historier. Det blir viktigare för lagen att hålla tätt bakåt och inte göra några misstag än att faktiskt vara konstruktiva framåt. Därför tror vi att det kan vara en idé att testa krysset.

Vilken kanal sänder Milan-Inter?
Matchen visas på TV4 sport och startar kl. 20.45. Du kan också se matchen via gratis livestreaming hos Unibet och Bet365.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?