Odds och speltips inför den allsvenska guldstriden

6 november, 2010

I morgon ska det avgöras vilka som får lyfta Lennart Johanssons pokal och förutsättningarna är glasklara: Malmö FF leder serien med 10 måls bättre målskillnad än Helsingborg. Det innebär att Malmö kommer vinna SM-guld om de slår Mjällby – oavsett hur det går för HIF.

Malmö FF möter Mjällby på hemmaplan och det det är nog inte många som tror att nykomlingarna, som förvisso har gjort en kanonsäsong, ska kunna stoppa MFF från att ta hem SM-guldet. Men tittar man i statistiken så ser man att Mjällby faktiskt har fem raka matcher utan förlust och dessutom en hel del att spela för. Laget gör nämligen upp med Elfsborg om den sista europaplatsen.

MALMÖ FF-MJÄLLBY
Bäst odds just nu
1: 1,29 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 5,30 hos Bet24
2: 11,50 hos Expekt

Annons

Se guldstriden på Csports!
Följ uppgörelsen om det allsvenska guldet direkt i din dator. Csports sänder givetvis båda matcherna.

Klicka här för att beställa!

Den andra guldkandidaten, Helsingborg, ställs i sista matchen mot ett Kalmar FF som ligger på säker mark mitt i tabellen och inte har mycket att spela för. Helsingborgs chans är att Malmö bara når oavgjort eller förlorar – annars är gulddrömmen spräckt. OM MFF förlorar så tar Helsingborg guldet om de får minst kryss mot Kalmar. Den mest realistiska guldplanen för HIF är nog seger mot Kalmar samtidigt som Malmö bara når kryss mot Mjällby.

HELSINGBORG-KALMAR FF
Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Bet24
X: 5,00 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 9,50 hos Expekt

Vårt speltips: Dessvärre för alla helsingborgsfans så tror vi inte på några skrällar här. Malmö FF kommer att vinna mot Mjällby. Vill du lira till fint odds kan du hoppas på ett tidigt avgörande i Malmö och att HIF helt tappar gnistan och förlorar mot Kalmar till nästan 10 gånger insatsen.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.