Real Madrid-Ajax och Milan-Auxerre: Här är marknadens bästa odds!

23 november, 2010

Real Madrid är klara för utslagningsrundorna och möter i kväll ett Ajax som slåss om den andra platsen med i första hand Zlatans Milan. Bakifrån hotar även Auxerre, som vid vinst mot Milan på allvar är med och krigar om en slutspelsplats.

Förutsättningarna
Vi förutsätter att Real Madrid vinner gruppen och tar den första slutspelsplatsen. Om Milan vinner i kväll och Ajax förlorar, vilket inte är ett helt osannolikt scenario, så står det klart att italienarna tar den andra slutspelsmatchen. Om Milan inte vinner så kommer allt att avgöras i den sista omgången som kan bli en riktigt raffinerad trelagsfight om vilka som får göra Real sällskap till åttondelsfinal.

Slutspelsplatsen är som sagt redan bärgad och det enda som står på spel för Jose Mourinho är gruppsegern. Blir det seger mot Ajax så står det klart att Real Madrid vinner gruppen och ställs mot en grupptvåa i åttondelen – något som kan visa sig vara väldigt värdefullt. Troligtvis räcker det med ett poäng i någona av de två återstående omgångarna för att knipa förstaplatsen och frågan är vilken uppställning som The special one väljer att mönstra i kväll. Får Ronaldo vila? I den makalösa målform han är just nu så är det en väldigt viktig faktor. Om Mourinho ställer upp med bästa laget så tror vi inte att Ajax har speciellt mycket att hämta – uppgiften blir helt enkelt för tuff för holländarna.

Real Madrid leder som bekant La liga och Cristiano Ronaldo leder skytteligan i densamma. Ajax ligger på en med Ajax-mått blygsam femteplats i den holländska tabellen, sex poäng efter serieledande PSV.

AJAX-REAL MADRID
Bäst odds just nu
1: 3,35 hos Unibet
X: 3,50 hos Bet24
2: 2,25 hos Bet365

Vilken kanal sänder Ajax-Real Madrid?
Matchen visas på TV6, med start kl. 20.30. Saknar du den kanalen kan du se Champions League helt gratis hos bet24.

Annons

Spela på Champions League hos Unibet
Just nu får alla nya spelare 120 procent bonus på sin första instättning. Sätt in 500 kr, så får du 1100 kr att spela för. Dessutom får du tillgång till Unibet-TV, som varje vecka sänder massor av livestreamad sport!
Klicka här för att bli medlem

AUXERRE-MILAN
Bäst odds just nu
1: 3,60 hos Bet24
X: 3,30 hos Bet365
2: 2,20 hos Nordicbet

Gör Zlatan mål?

Ja                   2,20
Ja, matchens första  5,00
Ja, matchens sista   5,00
Ja, minst två        7,50
Ja, minst tre       29,00

Zlatanoddsen kommer från Bet365.

Vilken kanal sänder Milan-Auxerre?
Matchen visas på Viasat Fotboll och sändningen startar kl. 20.30. Har du inte tillgång till Viasat-kanalerna kan du se Champions League helt gratis hos bet24.

Läs också…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.