Real Madrid-Milan: Odds och speltips

Milan blev överkörda senast och måste rycka upp sig betydligt om de ska kunna rå på José Murinhos Real Madrid hemma på San Siro i kväll. Dessutom jagar Ajax bakifrån, vilket gör att Milan förmodligen tappar andraplatsen i gruppen vid förlust i kväll.

Annons

Se Milan-Real Madrid gratis hos bet24
Bet24 erbjuder samtliga nya och befintliga kunder att se en valfri match från varje speldag i Champions League helt kostnadsfritt.

Öppna ett konto hos bet24 redan nu

Real Madrid är obesegrade den här säsongen, både i ligan och i Champions League. Cristiano Ronaldo är i rusktigt bra form och leder skytteligan i la Liga relativt överlägset. Förra veckan mot Racing Santander svarade han till exempel för hela fyra fullträffar. Real är oddsmässiga favoriter, trots bortaplan och blir det vinst mot Milan kan laget bli klart för slutspel redan ikväll.

Milan spelade genrep mot Juventus tidigare i veckan och gjorde ingen riktigt bra match. Visserligen gjorde Zlatan mål för andra matchen i rad, men spelmässigt imponerade man inte. Framför allt visade man upp en ineffektiv i straffområden som man definitivt inte har råd med i matcher som denna.

Läget i gruppen
Real Madrid leder gruppen på maximala nio poäng. De har fortfarande inte släppt in ett enda mål och kommer givetvis att ta en av slutspelsplatserna från den här gruppen. Andraplatsen står mellan Milan och Ajax, medan avsågade Auxerre fortfarande inte har lyckats ta något poäng.

Real Madrid, 9 poäng
Milan, 4 poäng
Ajax, 4 poäng
Auxerre, 0 poäng

REAL MADRID-MILAN
Bäst odds just nu
1: 3,30 @ nordicbet
X: 3,40 @ bet24
2: 2,35 @ unibet

Vårt speltips: Real Madrid känns som det starkare laget och har framför allt en snabbhet och kvickhet som Milan hade stora problem att hantera i det förra mötet. Trots bortaplan tror vi på Ronaldo och company i kväll och vi tycker 2,35 för tvåan är hyggligt bra betalt och det blir vårt speltips i kvällens prestigemöte.

Vilken kanal visar Milan-Real Madrid?
Matchen visas på Viasat Fotboll och startar kl. 20.45.

Hela onsdagens spelprogram


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?