Speltips: Mäkitalo tror på Canucks

6 november, 2010

Som vanligt när det är helg är det dags för speltips från NHL och denna helg är inget undantag. Thomas Mäkitalo som som är NHL-bloggare på Nyheter24 ger oss sina tankar från världens bästa hockeyliga.

I natt är det två ruskigt formstarka lag som ställs mot varandra uppe i Vancouver och jag tror att jag har hittat en vinnare.

Vancouver Canucks – Detroit Red Wings
Spel: Vancouver inklusive OT/SO
Odds: 1.68 @ pinnacle
Bolag: Pinnacle

Detroit Red Wings har vunnit tre raka matcher och sex av de sju senaste men kvällens hemmalag har även de riktigt fin form just nu. Vancouver har vunnit fem raka matcher och hemma i Rogers Arena har man vunnit fem av sex och säsongens enda förlust kom först efter straffar.

Vancouver starka spel på hemmaplan samt det faktum att Detroit spelade en match i natt gör att jag tror på dem. Hur är det med orken för Detroits äldre spelare utan någon vila?

Dessutom fungerar Vancouvers special teams riktigt bra just nu. Man har gjort sex mål på sina åtta senaste powerplay och dessutom har man inte släppt in något i boxplay på sex matcher.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?

 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.