Speltips: Mäkitalo tror på Flyers

27 november, 2010

Varje helg bjuder vi på ett speltips från världens bästa hockeyliga. Bakom tipsen står NHL-bloggaren Thomas Mäkitalo som till vardags håller till på Nyheter24.

New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
Spel: Flyers inkl OT/SO
Odds: 1,84 @ Pinnacle

Philadelphia Flyers förlorade efter straffar mot bottenlaget Calgary Flames igår och gjorde en riktigt svag match. Laget är ruskigt bra och tog nog lite för enkelt på uppgiften igår men efter förlusten räknar jag med att de verkligen kavlar upp ärmarna för att vinna i natt. Flyers hade tre raka segrar innan förlusten nu senast och har vunnit fem av sina sju senaste på bortaplan.

Flyers ligger tvåa i NHL och nattens motståndare Devils ligger 29:a i ligan även om man spelat lite bättre den senaste tiden. De vann två raka innan de blev nollade av New York Islanders som hade ligans längsta förlustsvit igår. Trots alla offensiva stjärnor i truppen har man till exempel bara gjort ett mål i numerärt överläge på de senaste sex matcherna.

Ser man till interna möten har Flyers tre raka och sju av de senaste åtta. Hemmaplan och den något bättre formen talar för Devils men Flyers är det bättre laget och fulla av revanschlust efter gårdagens förlust vilket jag tror räcker till seger.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.