Tottenham-Inter: Odds och speltips inför Champions League-mötet

Inter chockstartade mötet mot Tottenham senast och alla trodde nog att matchen var punkterad när Samuel Eto´o gjorde 4-0 i slutet av första halvlek. Då plötsligt blev det liv i liket – Tottenham, och framför allt Gareth Bale, svarade för tre mål i den andra halvleken och var ytterst nära att få med sig ett poäng hem till England.

Samuel Eto’o och Champions League är en synnerligen lyckad kombination. Kameruanen leder skytteligan i årets upplaga med fantastiska sex mål på tre matcher, vilket är två mål bättre är trion Bale, Messi och Anelka. Framför allt mot engelska lag har den notoriske målskytten svarat för flera fina CL-insatser genom åren och har nätat mot både United, Arsenal och Chelsea i viktiga matcher. Förutom målen i Champions League leder Eto’o skytteligan i Serie A med sju fullträffar så här långt.

Annons

Spela på Champions League hos Unibet
Just nu får alla nya kunder 120 procent bonus på sin första insättning. Bli medlem, sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för! Dessutom får du tillgång Unibet-TV som varje vecka sänder massor av livestreamad sport.

Klicka här för att utnyttja erbjudandet

Tottenham såg länge ut att få klara sig utan viktige Rafael Van der Vaart. Men på gårdagens presskonferens lämnade Harry Reknapp positiva besked och allt talar nu för att holländaren finns med på plan när domaren blåser igång matchen på White Hart Lane i kväll. Tottenham får dock klara sig utan förstekeepern Gomes som är avstängd efter utvisningen i Milano i förra mötet med Inter.

Läget i gruppen
Inter leder gruppen på sju poäng och Tottenham är tvåa med fyra. Under strecket har Werder Bremen och Twente två poäng vardera. Om Inter vinner i kväll så blir det med stor sannolikhet italiensk gruppseger och Tottenham får i så fall inrikta sig på att hålla Bremen och Twente bakom sig i tabellen.

TOTTENHAM-INTER
Bäst odds just nu
1: 2,72 @ nordicbet
X: 3,30 @ bet365
2: 2,75 @ unibet

Vårt speltips: Oj, svårtippat är min spontana reaktion. Spelbolagen är inte överens om vilket lag som bär favoritskapet – och jag förstår dem. Det känns onekligen ganska ovisst, men efter att ha tittat närmare på tabellen så blir krysset vårt speltips i den här matchen. Läget för Inter ser onekligen bra ut om man tar en poäng i kväll och Tottenham ligger fortfarande bäst till för att ta andraplatsen vid ett oavgjort resultat.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?