Vilken underbar dag!

Det här är den bästa söndagen på bra länge! Passa på att ta en ordentlig sovmorgon och börja sedan ladda för eftermiddag/kväll fylld av härlig fotbollsunderhållning.

Redan klockan 15.00 är det dags för romderby i italienska Serie A. Serieledande Lazio tar emot niondeplacerade Roma och det lär bli mycket heta känslor. Det skiljer tio poäng i tabellen, men möjligen är Roma stärkta efter den mycket viktiga segern i Champions League i onsdags, där bland annat efter straffmål av ikonen Totti. Nämnde Totti är dock avstängd i dagens derby…

LAZIO-ROMA
Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Expekt
X: 3,15 hos Nordicbet
2: 3,05 hos Nordicbet

Klockan 17.00 är det dags för det som på förhand känns som helgens absoluta höjdpunkt. Serieledarna i Premier League, Chelsea, kommer på besök till Anfield Road och ska göra sitt bästa för att stjäla tre poäng av coach Hodgson och kapten Gerrard i Liverpool. Lyckas de? Ja, enligt spelbolagen så är de klara favoriter.

LIVERPOOL-CHELSEA
Bäst odds just nu
1: 3,80 hos Nordicbet
X: 3,30 hos Nordicbet
2: 2,10 hos Bet365

Sen avslutar vi kvällen, kl. 21.00, med nästa derby. Vi förflyttar oss till Spanien och Santiago Bernabeu-stadion i Madrid där Real Madrid tar emot lokalkonkurrenten och ”lillebrodern” Atleticó. Ska Real hålla undan i serietoppen? Barca jagar och är nu bara ett poäng efter i tabellen.

REAL MADRID-ATLETICO MADRID
Bäst odds just nu
1: 1,30 hos Nordicbet
X: 5,60 hos Bet365
2: 10,50 hos Unibet

Lägg där till den allsvenska guldstriden som också avgörs idag (kl. 16.30) med matcherna Malmö FF-Mjällby och Helsingborg-Kalmar FF.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?