Vilken underbar dag!

7 november, 2010

Det här är den bästa söndagen på bra länge! Passa på att ta en ordentlig sovmorgon och börja sedan ladda för eftermiddag/kväll fylld av härlig fotbollsunderhållning.

Redan klockan 15.00 är det dags för romderby i italienska Serie A. Serieledande Lazio tar emot niondeplacerade Roma och det lär bli mycket heta känslor. Det skiljer tio poäng i tabellen, men möjligen är Roma stärkta efter den mycket viktiga segern i Champions League i onsdags, där bland annat efter straffmål av ikonen Totti. Nämnde Totti är dock avstängd i dagens derby…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

LAZIO-ROMA
Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Expekt
X: 3,15 hos Nordicbet
2: 3,05 hos Nordicbet

Klockan 17.00 är det dags för det som på förhand känns som helgens absoluta höjdpunkt. Serieledarna i Premier League, Chelsea, kommer på besök till Anfield Road och ska göra sitt bästa för att stjäla tre poäng av coach Hodgson och kapten Gerrard i Liverpool. Lyckas de? Ja, enligt spelbolagen så är de klara favoriter.

LIVERPOOL-CHELSEA
Bäst odds just nu
1: 3,80 hos Nordicbet
X: 3,30 hos Nordicbet
2: 2,10 hos Bet365

Sen avslutar vi kvällen, kl. 21.00, med nästa derby. Vi förflyttar oss till Spanien och Santiago Bernabeu-stadion i Madrid där Real Madrid tar emot lokalkonkurrenten och ”lillebrodern” Atleticó. Ska Real hålla undan i serietoppen? Barca jagar och är nu bara ett poäng efter i tabellen.

REAL MADRID-ATLETICO MADRID
Bäst odds just nu
1: 1,30 hos Nordicbet
X: 5,60 hos Bet365
2: 10,50 hos Unibet

Lägg där till den allsvenska guldstriden som också avgörs idag (kl. 16.30) med matcherna Malmö FF-Mjällby och Helsingborg-Kalmar FF.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.