Arsenal-Manchester United: Här är marknadens bästa odds!

I kväll står ett riktigt toppmöte i Premier League på schemat. Serieledande Arsenal möter Manchester United som i skrivande stund ligger på tredje plats i tabellen, dock med en match mindre spelad än Arsenal.

Manchester United blev i helgen nedpetade till tredjeplatsen i Premier League av lokalkonkurrenten Manchester City. I kväll har dock United chansen att återta positionen som bästa laget i stan. Men då krävs minst ett poäng mot Arsenal hemma på Old Trafford.

Manchester United är fortfarande, efter femton spelade matcher, obesegrade i Premier League. På hemmaplan har de tagit 22 av 24 möjliga poäng vilket är ett otroligt imponerande resultat. Anledningen till att laget inte leder ligan i överlägsen stil är de sex oavgjorda bortamatcherna. Laget har gjort flest mål i hela ligan och målsnittet ligger på 2,33 per match. Tittar man bara på hemmamatcher så ligger snittet på hela 2,75 mål/match.

Arsenal har flest vinster av alla lag den här säsongen (10 st) och leder som sagt ligan. De har faktiskt tagit mer poäng på bortaplan än hemma på Emirates, vilket naturligtvis kan vara skönt att ha med sig i bakhuvudet när det idag är dags för säsongens kanske tuffaste bortamatch. En faktor som dock inte är lika skön för londonlaget är att de gör väldigt lite mål på bortaplan – endast åtta baljor så här långt, vilket innebär ett snitt på 1,0 per match.

1000 kr i bonus hos bet365
Alla nya medlemmar får upp till 1000 kr i bonus på sin första insättning – och tillgång till ett av spelvärldens mest attraktiva livestreamingutbud.

Vad väntar du på? Registrera dig nu!

MANCHESTER UNITED-ARSENAL
Bäst odds just nu
1: 2,00 hos Expekt
X: 3,50 hos Bet365
2: 4,00 hos Bet365