Champions League: Vilka vinner? Här är oddsen!

16 december, 2010

I morgon fredag lottas åttondelsfinalerna i Champions League, men redan nu kan du givetvis spela på vilka som vinner finalen på Wembley i vår. Fyra engelska lag har tagit sig till utslagningsrundorna, men det är två spanska lag som är favoriter hos spelbolagen.

Barcelona är oddsmässiga favoriter till att vinna hela turneringen, tätt följda av konkurrenten Real Madrid. Närmast utmanar tre engelska lag i form av Chelsea (6,00), Manchester United (9,00) och Arsenal (13,00). Bäst betalt av alla kvarvarande lag ger FC Köpenhamn som skulle ge lite drygt 15 000 kr tillbaka på en satsad hundring som slutsegrare. Dock inget att rekommendera för den som är ute efter säkra placeringar.

Ska Zlatan äntligen få sin efterlängtade Champions League-titel? Nä, inte enligt oddsen i alla fall. Ett spel på Milan ger i dagsläget 23 gånger insatsen. Risken är dessutom en på sex att Zlatan kommer att ställas mot sina forna lagkamrater i Barcelona redan i åttondelsfinalen. Om det blir så lär oddsen på slutseger för Milan skjuta i höjden rejält.

VILKA VINNER CHAMPIONS LEAGUE?

Barcelona         3.25
Real Madrid       4.50
Chelsea           6.00
Manchester United 9.00
Arsenal          13.00
Bayern München   17.00
Tottenham        19.00
Milan            23.00
Inter            26.00
Valencia         51.00
Roma             51.00
Shakhtar Donetsk 67.00
Lyon             67.00
Schalke 04       81.00
Marseille       101.00
FC Köpenhamn    151.00

Oddsen kommer från bet365, som just nu ger alla nya spelare 1000 kr i bonus.

Läs också:

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.