Mäkitalo: "Carolina är inte bra just nu"

3 december, 2010

Det är ett nöje för oss att vecka efter vecka kunna presentera högkvalitativa speltips från vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. Idag är det dags igen och enligt statistiken är det ett klokt val att rygga. Vill ni läsa mer av Thomas gör ni lämpligen det på hans NHL-blogg på Nyheter24.

Match: Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche
Speltips: X2 (Dubbelchans)
Odds: 1,62 @ Unibet

Nattens hemmalag Carolina är verkligen inte bra just nu. Laget har man har en seger de senaste sex matcherna och två på de senaste åtta. Hemma i RBC Center har de dessutom förlorat tre raka matcher.
Gästande Colorado föll visserligen nu senast mot Atlanta efter förlängning och har bara vunnit en av de tre senaste matcherna på bortaplan men nattens match är den första av fem raka på östkusten och de vill garanterat få en bra start på sin roadtrip.

Det luktar kryss långa väger och hela tre av Carolinas sex senaste har gått till förlängning och jag tror nattens match blir en jämn drabbning där Colorado kan skrälla.

Sen att de spelar i olika konferenser ökar chansen för kryss betydligt då det inte gör något att de “ger bort” en poäng till motståndarna.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.