Mäkitalo: "Carolina är inte bra just nu"

Det är ett nöje för oss att vecka efter vecka kunna presentera högkvalitativa speltips från vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. Idag är det dags igen och enligt statistiken är det ett klokt val att rygga. Vill ni läsa mer av Thomas gör ni lämpligen det på hans NHL-blogg på Nyheter24.

Match: Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche
Speltips: X2 (Dubbelchans)
Odds: 1,62 @ Unibet

Nattens hemmalag Carolina är verkligen inte bra just nu. Laget har man har en seger de senaste sex matcherna och två på de senaste åtta. Hemma i RBC Center har de dessutom förlorat tre raka matcher.
Gästande Colorado föll visserligen nu senast mot Atlanta efter förlängning och har bara vunnit en av de tre senaste matcherna på bortaplan men nattens match är den första av fem raka på östkusten och de vill garanterat få en bra start på sin roadtrip.

Det luktar kryss långa väger och hela tre av Carolinas sex senaste har gått till förlängning och jag tror nattens match blir en jämn drabbning där Colorado kan skrälla.

Sen att de spelar i olika konferenser ökar chansen för kryss betydligt då det inte gör något att de ”ger bort” en poäng till motståndarna.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?