Mäkitalo: ”Florida har svag form”

17 december, 2010

Likt ett brev på posten dyker han upp här på spelkanalen varje vecka – vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. När han inte levererar speltips till oss här på ´kanalen så hittar du hans alster på Nyheter24.

FLORIDA PANTHERS – BUFFALO SABRES
Speltips: Buffalo inkl OT/SO
Odds: 1,909 @ Pinnacle

Efter tre raka hemmamatcher där man bara förlorade mot glödheta Pittsburgh ger sig Buffalo nu på en mini roadtrip nere i Florida med matcher mot Panthers och Lightning. De har inte på något sätt imponerat på bortaplan den här säsongen men de har en seger och en förlust efter förlängning på sina två senaste.

Detta samtidigt som Florida har svag form. Laget har två raka förluster och bara vunnit en av sina fem senaste hemmamatcher.

Ser man till inbördes möten har Buffalo vunnit åtta av de tio senaste matcherna och fyra av de fem senaste borta mot Florida.

Florida har även problem med sitt powerplay just nu. Laget har endast gjort två mål på de senaste sex matcherna i den spelformen (10,5 procent). Det kan man jämföra med Buffalo som gjort tre mål i powerplay de två senaste matcherna.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.