Milan-Ajax: Odds på kvällens CL-drabbning

Milan är redan klara grupptvåor i grupp G efter Real Madrid. Kvällens motståndare Ajax kämpar om tredjeplatsen, som innebär vidare spel i Europa League, med Auxerre som ligger ett poäng bakom holländarna i tabellen.

Milan har som sagt ingenting, utöver äran, att spela för i kvällens match. Oavsett resultat kommer man att sluta tvåa i gruppen vilken innebär att man kommer att lottas mot någon av gruppsegrarna i de andra grupperna i åttondelsfinalen. Faktum är att Zlatan kan få återvända till sin forna hemmaarena Camp Nou för match mot Barcelona redan i den första utslagsrundan…

Ajax har desto mer att spela för. De är innan kvällens match en poäng före franska Auxerre i tabellen och innehar Europa League-platsen. Förutsättningar är enkla: Vinner Ajax slutar de trea i gruppen. Om de tar poäng mot Milan så måste Auxerre slå klara gruppsegrarna Real Madrid för att passera i tabellen. Förlorar Ajax och Auxerre tar ett poäng mot Real så avgör målskillnad vilka som går vidare. Det är nämligen oavgjort i inbördes möten, vilket annars avgör före målskillnad i Champions League.

MILAN-AJAX
Bäst odds just nu
1: 1,95 hos Unibet (120 procents bonus till nya kunder)
X: 3,60 hos Unibet
2: 4,00 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Det är otroligt svårt att säga något innan man har sett startuppställningarna (som normalt släpps ca en timme innan avspark). Sannolikheten är ganska stor att Milan, likt Barcelona gjorde igår, kommer att ställa över en stor del av sina stjärnor.

Vilken kanal sänder Milan-Ajax?
Matchen visas på TV10 och startar kl. 20.30. Har du inte tillgång till TV10 kan du se matchen via gratis livestreaming hos Bet24.

I den andra matchen i grupp G är Real Madrid klara favoriter hemma på Bernabeu-stadion och ett spel på Auxerre står för närvarande i nästan åtta gånger pengarna.

REAL MADRID-AUXERRE
Bäst odds just nu
1: 1,42 hos Bet24
X: 4,90 hos Betfair
2: 7,75 hos Nordicbet

Läs också: