Premier League: Kanaler och tider för helgens matcher

10 december, 2010

Den 17:e omgången av Premier League spelas i helgen och vi har en hel del godbitar att se fram emot. Vad sägs till exempel om londonderbyt Tottenham-Chelsea eller måndagens stormatch mellan ettan och tvåan i tabellen, Manchester United-Arsenal?

Lördag 11 december
Kl.15.15
Aston Villa-West Bromwich, kanal: Viasat Fotboll

Kl. 16.00
West Ham-Manchester City, kanal: Viasat Sport
Fulham-Sunderland, kanal: Viasat Sport HD
Everton-Wigan, kanal: Viasat PL Xtra 1
Stoke-Blackpool, kanal: Viasat PL Xtra 2

Kl. 18.30
Newcastle-Liverpool, kanal: Viasat Fotboll

Spela på Premier League hos Bet356
Bet365 erbjuder över 50 liveoddsmarknader på varje match i Premier League. Dessutom får alla nya kunder 1000 kr i bonus.
Bli medlem redan idag!

Söndag 12 december
Kl. 14.00
Wolverhampton-Birmingham, kanal: Viasat Fotboll

Kl. 14.30
Bolton-Blackburn, kanal: Viasat Sport

Kl. 17.00
Tottenham-Chelsea, kanal: Viasat Fotboll

Måndag 13 december
Kl. 21.00
Manchester United-Arsenal, kanal: Viasat Fotboll

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.