TV-tider och kanaler för helgens Premier League

3 december, 2010

Premier League anses vara världens bästa fotbollsliga och framför allt har den sedan urminnes tider varit den som engagerar oss svenskar allra mest. I helgen är det dags för ny omgång och vi har i vanligt ordning kollat upp vilka kanaler det är som gäller för dig som vill följa matcherna live.

Lördag 4 december
Kl. 15.15
Chelsea–Everton, Viasat Fotboll

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kl. 16.00
Arsenal–Fulham, kanal: Viasat Sport
Manchester City–Bolton, kanal: Viasat Sport HD
Birmingham–Tottenham, kanal: Viasat Xtra 1
Blackburn–Wolverhampton, kanal: Viasat Xtra 2
Wigan–Stoke, kanal: Viasat Xtra 3

Kl. 18.30
Blackpool–Manchester United, kanal: Viasat Fotboll

Annons

Spela på Premier League hos Bet356
Vi dubblar din första insättning! Under matchens gång kan du spela live på allt som händer. Vem får nästa hörna? Vilka gör nästa mål? Över 50 liveoddsmarknader!

Bli medlem redan nu och få din bonus

Söndag 5 december
Kl. 14.00
West Bromwich–Newcastle, kanal: Viasat Fotboll: .

Kl. 17.00
Sunderland–West Ham, kanal: Viasat Sport:

Måndag 6 december
Kl. 21.00
Liverpool–Aston Villa, kanal: Viasat Fotboll


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →