Handbolls-VM: Så spelas mellanrundan

21 januari, 2011

Sverige har kvalificerat sig för den så kallade mellanrundan i handboll-VM och kommer där att ställas emot Serbien, Kroatien och Danmark. Förutsättningarna är enkla – ettan och tvåan i gruppen går till semifinal.

Danmark har fyra poäng med sig till mellanrundan efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet. Sverige, Polen och Argentina har två poäng vardera och Serbien och Kroatien har med sig ett poäng var. De poäng som lagen tog mot utslagna nationer får de inte ta med sig till den så kallade “Main Round”.

Redan i morgon lördag är det dags för match mot Serbien och matchoddsen är givetvis redan tillgängliga. Sverige är ganska klara favoriter och här har ni de bästa oddsen just nu…

SVERIGE-SERBIEN

Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 11,00 hos Bet24
2: 3,95 hos Expekt

Kommentar: Om Sverige vill vara med och fightas om medaljerna i sitt eget VM så finns det inget annat än seger som gäller. Serberna har med sig ett poäng från gruppspelet som de tog i den oavgjorda matchen mot Kroatien. Serberna föll för övrigt mot utslagna Rumänien i den sista gruppspelsmatchen med hela 28-38. Det ska dock tilläggas att matchen var helt betydelselös och nyckelspelarna behövde inte gå på högvarv. Men även om resultatet nu helt saknar betydelse, (eftersom Rumänien är utslagna) så var det ändå inte ett optimalt genrep.

Sverige kommer däremot till matchen med en skön seger i ryggen, vilket lär vara bra för självförtroendet. Svenskarna fick dock gå en tuff drabbning mot Polen, vilken möjligen sitter kvar i benen på spelarna.

Spelschema för Sverige i VM

Sverige-Serbien, lördag 22 januari, kl. 18.15
Sverige-Kroatien, söndag 23 januari, kl. 18.15
Sverige-Danmark, tisdag 25 januari, kl. 20.15

Samtliga Sveriges matcher spelas i Malmö Arena.

Semifinalerna avgörs den 28 januari och final och bronsmatch spelas den 30 januari.

Du följer väl våra speltips på Facebook?
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.