White Hart Lane, London - platsen för helgens hetaset match i Premier League

Premier League: Spelprogram för helgen

12 januari, 2011

Till helgen är det dags för nya matcher i världens bästa fotbollsliga. Redan i kväll är det dock dags för Blackpool-Liverpool, en match som Liverpool bara måste vinna. Fler förluster – speciellt mot lag av den här kalibern – lär fansen inte acceptera! Det blir också första matchen för nye managern Kenny Dalglish – kan ha frälsa Liverpool?

Den riktiga höjdpunkten får vi dock vänta ända till söndag för att avnjuta. Jag pratar så klart om Tottenham-Manchester United på White Hart Lane.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Här kommer hela veckans spelschema, komplett med kanaler och tider.

Onsdag 12 januari

Kl. 20.55
Blackpool-Liverpool, kanal: Viasat Fotboll

Lördag 15 januari

Kl. 15.55
Chelsea-Blackburn, kanal: TV10
Manchester City-Wolverhampton, kanal: Viasat Fotboll
Stoke-Bolton, kanal: Viasat Sport
West Bromwich-Blackpool, kanal: Viasat Sport HD
Wigan-Fulham, kanal: Viasat Premier League Xtra 1

Kl. 18.25
West Ham-Arsenal, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Söndag 16 januari

Kl. 12.55
Sunderland-Newcastle, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD
Birmingham-Aston Villa, kanal: Viasat Sport


Kl. 15.00
Liverpool-Everton, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Kl. 17.05
Tottenham-Manchester United, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Källa: ViasatSport.se

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →