Premier League: Spelprogram för helgen

12 januari, 2011

Till helgen är det dags för nya matcher i världens bästa fotbollsliga. Redan i kväll är det dock dags för Blackpool-Liverpool, en match som Liverpool bara måste vinna. Fler förluster – speciellt mot lag av den här kalibern – lär fansen inte acceptera! Det blir också första matchen för nye managern Kenny Dalglish – kan ha frälsa Liverpool?

Den riktiga höjdpunkten får vi dock vänta ända till söndag för att avnjuta. Jag pratar så klart om Tottenham-Manchester United på White Hart Lane.

Här kommer hela veckans spelschema, komplett med kanaler och tider.

Onsdag 12 januari

Kl. 20.55
Blackpool-Liverpool, kanal: Viasat Fotboll

Lördag 15 januari

Kl. 15.55
Chelsea-Blackburn, kanal: TV10
Manchester City-Wolverhampton, kanal: Viasat Fotboll
Stoke-Bolton, kanal: Viasat Sport
West Bromwich-Blackpool, kanal: Viasat Sport HD
Wigan-Fulham, kanal: Viasat Premier League Xtra 1

Kl. 18.25
West Ham-Arsenal, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Söndag 16 januari

Kl. 12.55
Sunderland-Newcastle, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD
Birmingham-Aston Villa, kanal: Viasat Sport


Kl. 15.00
Liverpool-Everton, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Kl. 17.05
Tottenham-Manchester United, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Källa: ViasatSport.se

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.