Ronaldo eller Messi: Vem vinner skytteligan?

31 januari, 2011

Cristiano Ronaldo har länge haft en betryggande ledning i skytteligan i la Liga. På senare tid har dock Leo Messi kommit i gång på allvar med målskyttet och nu skiljer faktiskt bara ett enda mål. Givetvis går det att spela på vem som vinner skytteligan. Vem tror du på?

Messi svarade för två sena mål i senaste matchen mot Hercules och är nu alltså snubblande nära att ta över ledningen i skytteligan. Samtidigt har Real Madrid fått grus i maskineriet och förlusten mot Osasuna senast gör att man nu är hela sju poäng efter Barcelona i ligatabellen. Det innebär som ni förstår att även om Real Madrid skulle vinna el Clásico i april så måste Barcelona tappa ytterligare fyra poäng för att släppa serieledningen. Många talar redan nu om att serien är avgjord – trots att det återstår 17 omgångar!

Vem vinner skytteligan i la Liga?

Lionel Messi       1.65
Cristiano Ronaldo  1.70
David Villa       10.00
Odds från Expekt.

Så här sker skytteligatoppen ut i skrivande stund:
Cristiano Ronaldo,  22
Lionel Messi, 21
David Villa, 14
Hela skytteligan från la Liga.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.