Speltips: Milan bortaslår Catania

29 januari, 2011

Senare ikväll, kl. 20.45 ska Zlatan och hans Milan försöka befästa sin serieledning i bortamötet mot Catania. Vi tror på seger och tänker även lägga ett spel i spelfonden.

Catania är ett uruselt bortalag. En snabb titt i tabellen visar att de har tagit 19 av sina 22 poäng på hemmaplan. Detta skulle kunna innebära att Catania är ett väldigt bra hemmalag – men vi anser inte att så är fallet. Laget ligger först på niondeplats i bortatabellen, och har dessutom fem raka matcher utan vinst.

Milan är faktiskt ligans bästa bortalag och har bara förlorat en enda bortamatch den här säsongen. Zlatan och Cassano har visat god form och startar förmodligen tillsammans på topp, trots Patos fina insats mot Sampdoria i cupen i veckan.

Alltså:
Catania-Milan, 2
Odds: 1,85, insats: 32 kr @
Unibet

Zlatan-oddsen

Gör Zlatan mål?
Ja, i matchen        1,83
Ja, matchens första  4,00
Ja, matchens sista   4,00
Ja, minst två mål    5,00
Ja, minst tre mål   19,00
Oddsen kommer från bet365.

Se Catania-Milan direkt i din dator

Alla kunder hos Bet365 har tillgång till ett brett utbud av livestreamad fotboll. Bland annat visas kvällens match mellan Zlatan Ibrahimovics Milan och Catania. Dessutom 1000 kr i bonus till alla nya kunder!

Klicka här för att bli medlem!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.